Accenture on mukana luomassa maailman parhaita innovaatioita

Henkilöstön moninaisuus luo positiivisen häiriötilan, joka mahdollistaa uudistamisen. Saman katon alle mahtuvat konsultit, devaajat, tutkijat ja piirtäjät.

Accenturelle halutaan töihin huipputekijöitä, ja vastavuoroisesti yksilöä kunnioitetaan. ”Ihmisten erilaisuus on meille tärkeää, sillä erilaiset ihmiset luovat yhdessä positiivisen häiriötilan. Näin syntyy enemmän ideoita ja parempia päätöksiä”, kertoo Marko Rauhala Accenturen terveydenhuollon ja julkisten palvelujen yksiköstä.

”Hienointa työntekijän kannalta Accenturella on se, että pääsee osaksi jotain itseään suurempaa. Työstämme myös täällä Suomessa maailman parhaita innovaatioita ja viemme ne sitten maailmalle”, kertoo Anna Puustell samasta julkisten palvelujen yksiköstä.

Accenture uudistaa terveydenhuoltoa Suomessa. Diabetes koskettaa monia suomalaisia tai heidän läheisiään. Vaikka taudin hoito on Suomessa edistyksellistä, voi oikeanlaista hoitoa olla vaikea saada. Accenture kehittää toimintatapoja esimerkiksi juuri tähän. Tulevaisuudessa kehon käyttäytymistä ja ruokailutapoja voidaan mitata, mikä mahdollistaa insuliinin määrän yksilöllisen säätelyn.

"Autamme tekemään helposti toteutettavia palveluja maailman parhaita teknologioita hyödyntäen. Näin löydämme oikeat ratkaisut”, Rauhala kertoo.

Terveydenhuollon lisäksi Accenturella on vahvaa asiantuntemusta myös muilla toimialoilla. Työntekijöinä on muun muassa konsultteja, tekoälyn tutkijoita, visuaalisia suunnittelijoita ja verkkopalveluita kehittäviä devaajia.

Accenture tarjoaa asiakkailleen strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja. Suomessa Accenture on uudistanut yhdessä asiakkaidensa kanssa erilaisten organisaatioiden toimintaa kohta kolmekymmentä vuotta.