Brändipohja

Brändipohjalla saat kattavan näkyvyyden Oikotien palvelussa ja tavoitat potentiaaliset työnhakijat. Kerro elävästi ja läpinäkyvästi työnhakijoille yrityskulttuurista, uratarinoista ja tulevaisuuden osaajatarpeista. 

Brändipohja helpottaa ja nopeuttaa työpaikkailmoitustesi julkaisua. Valitsemasi kuvat, videot ja yrityksen esittelyt ovat valmiiksi määritetty ja ulkoasu noudattaa aina valittua ilmettä.

 

 

 

null

Brändipohja sisältää

Brändipohjan vuosimaksu on 2 100 euroa ja se sisältää työnantajan esittelysivunbrändätyn työpaikkailmoituspohjan sekä yrityksesi ilmeellä varustetun työpaikkailmoitusten listaussivun.

Brändipohja takaa helpon ja nopean ilmoittelun!

Brändipohjaan voit lisätä

  • kuvan tai kuvakarusellin 
  • esittelytekstit yrityksestä työnantajana 
  • yrityksesi tehtäväalueet
  • yrityksesi sijainnin
  • videot
  • linkit yrityksesi verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin

Voit ostaa lisää brändättyjä työpaikkailmoituspohjia erilaisia rekrytointitarpeita varten. Lisäpohjien vuosimaksu on 1 000 euroa kpl.

Työpaikkailmoituksista maksat sopimuksen mukaisen hinnan.

Saat työnantajan esittelysivun, brändätyn työpaikkailmoituksen sekä yrityksesi ilmeellä varustetun työpaikkailmoitusten listaussivun.

Brändätty työpaikkailmoitus

Brändipohja sisältää yhden brändätyn työpaikkailmoituksen.

Brändipohjaan valitsemasi kuvat, videot ja yrityksen esittelyteksti ovat valmiiksi määritetty ja aina käytössä ilman erillistä muokkausta.

Voit lisäksi ostaa erillisiä brändättyjä työpaikkailmoituksia, joihin voit valita eri kuvat, lyhyen esittelytekstin sekä videon. Lisäpohjien vuosimaksu on 1 000 euroa kpl.

 

 

 

null
null

Työpaikkailmoitusten listaussivu

Brändipohja sisältää myös yrityksen työpaikkailmoitustesi listaussivun. Kuvan koko on 2000x640 px ja tiedostomuoto jpg tai png.

Sivustomme responsiivisuuden vuoksi, brändi- ja työpaikkailmoituspohjissa käytettävissä kuvissa ei suositella olevan tekstiä.Jos kuvassa on ihmisiä, huomioithan, että kuvista saattaa rajautua  responsiivisuuden vuoksi osa reunoista pois.

Työpaikkailmoitusten listaussivulta työnhakijat löytävät kaikki avoinna olevat työpaikkailmoituksesi yrityksesi brändi-ilmeellä. 

Listaussivulta työnhakijat pääsevät helposti tutustumaan työnantajaesittelyysi sekä lukemaan lisää yrityksestäsi. 

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi tuotesivun kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Voit myös tutustua Schibsted Suomen brändipohjaan