Työnantajakuva

Ilmoitus Oikotiellä toi satoja hakemuksia

10.4.2018 klo 17:17

Sisältötoimisto Era Content haki tuottajia Oikotie Työpaikat -sivustolla. Ilmoitus toi yritykselle satoja, laadukkaita hakemuksia.

Sisältötoimiston toimitusjohtaja Eero Anhavan mielestä ilmoituksen jättäminen Oikotielle oli helppoa ja nopeaa. Aiemmin yritys on palkannut henkilöitä omien verkostojensa kautta, mutta nyt oli tarve useammalle työntekijälle, joten Oikotie Työpaikat oli luonteva valinta.

– Kirjauduin palveluun tunnuksillani, laadin ilmoituksen ja aikaa meni vain noin 20 minuuttia. Yllätyimme positiivisesti, sillä saimme useita satoja hakemuksia. Vastasin jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja haastattelut alkavat ensi viikolla, Eero Anhava sanoo.

Eero Anhava perusti Era Contentin 3,5 vuotta sitten yhtiökumppaneidensa kanssa ja yrityksen kasvu on ollut nopeaa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee parikymmentä ihmistä ja lisää palkataan koko ajan.

– Analysoimme jatkuvasti sitä millaisia ihmisiä tarvitsemme erilaisiin asiakkuuksiimme. Olemme kasvaneet siksi, että olemme uskaltaneet palkata uusia ihmisiä alusta asti, Eero Anhava pohtii.

”Haemme hyviä tyyppejä”

Era Contentilla on tarjolla myös harjoittelupaikkoja, jotka voivat avata ovia työelämään. Yhteistyö Haaga-Helian kanssa on ollut sujuvaa ja aktiivista.

– Haemme hyviä tyyppejä. Myös asiakkaitamme kiinnostaa se, millaisten ihmisten kanssa he ovat tekemisissä. Mietimme jo haastatteluvaiheessa, minkä tyyppinen henkilö sopii mihinkin projektiin ja tehtävään. Vaikka hakemuksia tuottajan tehtäviin tuli paljon, rekrytointiprosessimme on lyhyt. Jätimme ilmoituksen Oikotielle maaliskuussa ja vastasimme kaikille hakijoille viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Tavoitteenamme on, että valitut henkilöt aloittavat työt jo toukokuussa.

Eero Anhava muistuttaa, että hyvin suunniteltu ja mietitty työpaikkailmoitus on myös osa työnantajamielikuvaa.

– Työnhakijoiden lisäksi myös asiakkaamme ovat nähneet työpaikkailmoituksemme Oikotiellä ja olemme saaneet siitä hyvää palautetta. Kun on perustanut yrityksen itse, on erityisen hienoa, kun voi työllistää itsensä lisäksi myös muita, Eero Anhava iloitsee.

www.eracontent.fi