Education Account Manager, Finest Future Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Finest Future aloitti toimintansa vuonna 2020 kolmen perustajiensa turvin. Tähän mennessä olemme kasvaneet jo n. 60 hengen globaaliksi yritykseksi, jolla on toimintaa yli 15 eri maassa ja toimistot Suomessa (Tampere), Vietnamissa (Ho Chi Minh City) ja Thaimaassa (Bangkok).

Yrityksemme liiketoiminta perustuu koulutukseen sekä konsultointiin. Olemme mukana ratkaisemassa yhtä Suomen suurimmista haasteista ja laajentamassa maamme koulutusmainetta globaaliksi ykköseksi. Autamme kansainvälisiä nuoria puhumaan suomen kieltä, hakemaan suomalaisiin kouluihin ja saapumaan maailman onnellisimpaan maahan rakentamaan tulevaisuutta. Teemme siis työtä, jolla on oikeasti tarkoitus paitsi opiskelijoillemme, myös koko yhteiskuntamme toiminnan jatkuvuudelle.

Haemme nyt vahvistusta myyntitiimiimme Education Account Managerin rooliin. Kyseessä on vaativa ja palkitseva rooli, jossa pääset tapaamaan lukioita ja ammattikouluja sekä heidän edustajiaan ympäri Suomen sekä tutustumaan yhteistyökumppaneihimme ympäri maailman. Esihenkilönäsi toimii yrityksemme perustajajäsen ja myyntiorganisaatiotamme luotsaava Tuomas Tiilikainen.

Mitä teet Education Account Manager roolissa?

Tehtäväsi keskittyy koulukumppaniverkostomme hallintaan ja kasvattamiseen Suomessa (lukiot ja ammattikoulut) aina ensikontaktoinnista alkaen sopimusten tekemiseen sekä sen jälkeen jatkuvaan yhteistyön ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tehtävään kuuluu matkustamista pääsääntöisesti Suomessa ja siksi oman auton käyttömahdollisuus on hyvä olla. Teet myös tiivistä yhteistyötä globaalien yhteistyökumppaniemme sekä Vietnamissa sijaitsevan myyntiorganisaatiomme kanssa.

Mitkä ovat avaimet menestykseen?

Toimialamme huomioiden on iso etu, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta/koulutusta suomalaisessa koulumaailmassa toimimisesta tai pedagogiikasta. Olet aidosti kiinnostunut hyvän koulutuksen yhteiskunnallisesta merkityksestä sekä siihen kohdistuvista haasteista ja olet valmis kantamaan oman kortesi kekoon niiden ratkaisemiseksi. Olet luontainen verkostoituja ja saat energiaa ihmisten kohtaamisesta. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle:

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kansainvälisessä ympäristössä ja olemaan mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta. Saat vapautta ja vastuuta toteuttaa työtäsi itsenäisesti, mutta tukenasi ovat myös aina osaavat ja kannustavat kollegasi, joista varsinkin Henrin kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/vko). Palkkaus tehtävässä on 3000€/kk + komissio (tavoitteen mukainen kuukausiansio noin 4000€/kk ja maksamme toki myös päivärahat sekä matkakorvaukset).

Olisiko tämä tehtävä juuri sinulle?

Nopealiikkeinen, innostava start up -työilmapiirimme sopii niille, jotka nauttivat tekemisen meiningistä, muutoksesta ja vaihtelevista työpäivistä. Jos koet muutoksen mahdollisuutena ja haluat kehittää sekä itseäsi että Finest Futuren toimintaa, tämä tehtävä voi olla sinua varten.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi urasivujemme kautta. Hakemukset otetaan vastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa maiju.helenius(at)finestfuture.org tai p. 040 774 6099.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.finestfuture.org/fi/jobs/5081484-education-account-manager