Psykologi, Outamon lastenkoti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 5.11.2024
  • Palkkaus: 4111,72€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ota seuraava askel urallasi ja tule psykologiksi vakituiseen tehtävään Outamon lastenkotiin Lohjalle!

Haemme monipuoliseen työhön oma-aloitteista, oppimishaluista sekä kehittämismyönteistä psykologia. Pääset mukaan lastenkotien psykologitiimiin, jossa on mukavat kollegat. Meiltä saat perehdytyksen uusiin tehtäviisi sekä esihenkilön, joka asiakastyötä itsekin tekevänä psykologina tuntee sovellusalueen ja kykenee tukemaan sinua arjen haasteissa. Meillä päivittäinen työaika on joustava ja elämäntilanteesi mukaan työaikaprosentti on neuvoteltavissa. Ammatillisen kasvusi tueksi panostamme jatkuvasti psykologien koulutuksiin. Saat myös säännöllisesti työnohjausta kollegoiden kanssa.

Psykologin päätehtävä lastenkodeissa on tukea osastojen hoito- ja kasvatustyötä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä tukemalla ohjaajien kasvatustyötä säännöllisissä yksilötapaamisissa ohjaajien kanssa sekä tekemään yhteistyötä osana osastokohtaista moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lääkäri, psykologi, omaohjaaja, vastaava ohjaaja ja sairaanhoitaja. Viikoittain meillä on mielenterveys- ja päihdelääkäri tukemassa työtämme. Psykologin rooli lastenkodissa on konsultointipainotteinen, millä varmistetaan psykologisen näkökulman tuominen hoitolinjauksiin.

Helsingin kaupungin lastenkodit ovat edelläkävijöitä lastenkotitoiminnan kehittäjinä Suomessa. Meillä ammattilaista arvostetaan, sillä hoitomme perustuu tutkittuun tietotaitoon, jota henkilöstömme soveltavaa käytäntöön päivittäin. Johtotähtenä hoito- ja kasvatustyössämme toimivat lasten sekä heidän perheidensä yksilölliset tarpeet.

Outamon lastenkoti sijaitsee viihtyisässä kartanoympäristössä. Outamo on kuin pieni kylä, jossa lasten osastot sijaitsevat lähellä toisiaan, ja jonka keskellä on Outamon koulu. Outamossa asuu 14-17-vuotiaita helsinkiläisiä lapsia ja asiakaspaikkoja kolmella osastolla on yhteensä 17. Työssäkäynti Outamossa vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä julkista liikennettä Outamoon ei ole.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja turvallisen työpaikan, laadukkaan esihenkilötyön, hyvät henkilöstöedut, työntekijän yksilöllisesti huomioivat joustavat käytännöt sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kasvuun. THL:n henkilöstökyselyssä Outamo on saanut erittäin hyvät arviot työtyytyväisyydestä ja työilmapiiristä. Sinä olet meille tärkeä ja siksi meillä on kattava työterveys Mehiläisen toteuttamana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-677-24