Projektimyyjä, Adiabatix Oy, ADIABATIX OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt projektimyyjää Adiabatix Oy:n kasvavaan tiimiin Vaasaan. Tässä vakituisessa tehtävässä yhdistyvät kansainvälisten toimitusprojektien myynti ja läpivienti.

Adiabatix on edistyksellisiin lämpöeristeisiin erikoistunut toimija, jonka innovatiiviset ratkaisut tukevat mm. voimalaitosten ja teollisuuden tehokkuutta ja kestävyyttä. Yhtiössä työskentelee noin 20 työntekijää, ja kasvavan kysynnän vuoksi olemme nyt vahvistamassa myös myyntitiimiämme.

Projektimyyjänä roolisi on monipuolinen. Pääset työskentelemään kansainvälisten ja vaihtuvien projektien parissa. Teet uusasiakashankintaa ja pidät aktiivisesti yhteyttä olemassa oleviin ulkomaisiin ja kotimaisiin asiakkaisiin. Kauppojen toteuduttua huolehdit myös projektin läpiviennistä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Valtaosa projekteista sijaitsee ulkomailla, joissa myös vierailet tarpeen mukaan. Tiimimme työskentelee hybridimallilla ja voitkin tehdä töitä osittain etänä, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittaiseen työskentelyyn toimipisteessämme Vaasassa.

Mitä tarjoamme:

-Mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja: Pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisissa ympäristöissä, jotka vaihtelevat teollisuudesta voimalaitoksiin.
   -Monipuolisen roolin: Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa, vastaten myymiesi projektien läpiviennistä.
   -Ammatillista kasvua: Pääset kehittämään itseäsi ja kasvamaan yrityksen mukana.
   -Yhteisöllisen ja osaavan tiimin: Tulet osaksi tehokasta myyntitiimiä, jossa tuki ja tiivis yhteistyö ovat avainasemassa.

Odotamme sinulta:

-Näyttöjä tuloksellisesta myynnistä.
   -Teknistä koulutusta ja motivaatiota kehittyä.
   -Halua ja kykyä löytää asiakkaan tarpeisiin sopivat ratkaisut.
   -Itsenäistä ja proaktiivista työotetta sekä hyviä neuvottelutaitoja.
   -Matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla
   -Sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lisätiedot

Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mitä pikimmiten. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Adiabatix Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Krista Oinas, arkisin klo 9-15 numerosta 050 464 3350. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6706683e8f3bda001d1de294