Myyjä / asiakashankkija, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myyjä / asiakashankkija -37,5h/vko (Tampere)

Nyt tarjolla on kokoaikainen työ vakaasti kasvavassa yrityksessä, jolla on hyvä tulevaisuuden näkymä!

Mistä päivät koostuu?
Etsimme asiakkaallemme henkilöä, on kiinnostunut aktiivisesta työstä, toiminnan kehittämisestä, yrityksen palveluiden myymisestä sekä jopa toisten yritysten ostamisen mahdollisuuksista! Tehtävänäsi on kohtaktoida potentiaalisia yrityksiä ja tilanteesta riippuen myydä yrityksen palveluita tai jos tilanne näyttää siltä, jopa sopia tapaamista yrityksen ostoon liittyen. Työtehtävää on tehty ennenkin yrityksessä, mutta tällaisenaan se on uusi ja siksi pääset vaikuttamaan työn kuvaan ja asioiden hoitamiseen paljon. Viikkotyötunnit 37,5h/vko tehdään arkipäivisin.
Jos joskus asiakaspalvelussa on kiire, olisi hienoa, että voisit auttaa tarvittaessa myös heitä. Tästä maksettaisiin kiinteä tuntipalkka.

Mitä sitten myydään?
Yritys on kiinteistöhuoltoalan toimija, joka kasvaa ja siitä tämäkin työntekijätarve kumpuaa -hyvästä kasvusta! Yritys tekee taloyhtiöihin kiinteistöhoitoa teknisten huoltotarpeiden ja ylläpidon osalta sisä- ja ulkotiloissa tällä hetkellä Pirkanmaalla sekä Varsinais-Suomen alueella. Laajentumisen tahtotila ja kyky on olemassa.
Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Työntekijöiden pysyvyys on hyvällä tasolla ja yritys kasvaa aktiivisesti. Työntekijän olisi hyvä olla Pirkanmaalla, niin hän saa parhaan tuen työllensä.

Mitä palkaksi?
Olemme alustavasti ajatelleet palkkausmalliksi pohja+provosiomallia. Kuulemme tässäkin asiassa mielellämme työntekijää, mikä olisi motivoiva malli. Pohjapalkka voisi olla esimerkiksi 2000€.
Jos teet asiakaspalvelua kiireapuna, maksamme siitä kiinteän tuntipalkan, jotta palkkauksesi ei kärsisi tästä.

Tarjoamme:
- kattavammat työterveyspalvelut
- hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäviisi
- työyhteisön, jossa todella tykätään olla
- kokoaikaisen työn
- halutessasi myöhemmin asiakkaalle vakituisen työsuhteen

Tehtävässä menestymisen edellytys on innostus ja tahtotila onnistua myynnissä Työ on perehdytyksen jälkeen aika itsenäistä ja kuten myynti aina, itseohjautumisen taitoja vaativaa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ.. Tehtävä tarjoaa ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20646. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20646