Osa-aikainen YTO-opettaja, ammatillinen erityisop, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Palkkaus: 26-34€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa ja ammatillisesta erityisopetuksesta innostunutta yhteisten tutkinnon osien (yto) erityisopettajaa Poriin osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Erityinen tehtäväsi

Erityisopettajana rakennat yksilöllisiä opintopolkuja opiskelijoillemme. Vastaat ammatillisen koulutuksen yhteisten aineiden opetuksesta, kuten matematiikka, kielet ja yhteiskunnalliset aineet. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset. Teet tiivistä yhteistyötä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualojen opetus- ja ohjaushenkilöstön kanssa.

Työssäsi vastaat Porin puhtaus- ja kiinteistöpalvelualojen tutkinto-opiskelijoiden kaikkien yto-aineiden opetuksesta. Ohjaat ytojen oppimista työpaikoilla ja tuet ammatillisten tutkinnon osien opettajia yto-aineiden integroinnissa. Opetustilanteissa työparinasi toimii ammatillinen ohjaaja.

Ammattiopisto Luovi Porin toimipisteessä voi tällä hetkellä opiskella puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ja telakkaopetuksessa rakennus-, ravintola-catering-, sekä it-alan opintoja. Lisäksi tarjoamme tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta sekä työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta. Tehtäväsi painottuu perustutkintokoulutuksen opiskelijoihin, joita Porissa on noin 25. Opiskelijoita Porissa on yhteensä noin 80 ja henkilöstöä noin 29.

Olisiko tämä sinulle sopiva työtehtävä?

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet koulutukseltasi esimerkiksi laaja-alainen erityisopettaja, ammatillinen erityisopettaja, luokanopettaja tai ammatillinen opettaja. Voit olla vasta valmistunut osaaja tai jo kokeneempi henkilö. Työssä tarvitaan vahvaa tiimityöosaamista, joten odotamme sinulta loistavia tiimityöskentelytaitoja.

Olet innostunut erityisopetuksen osaaja ja vuorovaikutus erilaisten opiskelijoiden kanssa on sinulle luontevaa. Sinulla on taitoa opettaa ja ohjata vaativaa erityistä tukea tarvitsevia nuoria. Olet työssäsi yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen sekä suhtaudut arjen muutoksiin positiivisella asenteella. Lisäksi arvostamme kiinnostusta digitaalistenoppimisympäristöjen ja digivälineiden käyttöön.

Haemme henkilöä, jolla on sekä halua että taitoa tehdä yhteisten tutkinnon osien oppimisesta opiskelijoille kiinnostavaa. Toivomme, että sinulla on käytössäsi monipuolisesti erilaisia opetusmenetelmiä ja pystyt myös toiminnallistamaan opetusta erityisopiskelijoiden tarpeet huomioon ottaen. Arvostamme tuntemustasi ammatillisesta koulutuksesta.

Tehtävä on osa-aikainen (10 h/vk) ja määräaikainen 15.6.2025 saakka ja alkaa marraskuun alussa tai heti kun sopiva henkilö löytyy. Opetusta on maanantaisin 7,5 h ja tämän lisäksi työhön kuuluu 2,5 h/vk materiaalin tekoa, suunnittelua ja kirjaamista.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän palkkaus on koulutuksestasi riippuen 26-34e/h.

Mitä Ammattiopisto Luovi tarjoaa sinulle?

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo.

Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä.

Keväällä 2024 toteutetun kyselyn mukaan Pirkanmaa-Satakunta alueen työntekijöiden suositteluhalukkuus työnantajaa kohtaan (eNPS) oli erinomaisella tasolla (63) koko Luovin henkilöstön tuloksen ollessa myös todella korkea (48).

Kiinnostuitko? Tule kanssamme tekemään Erityistä tehtävää suurella sydämellä!
Hae tehtävää vastaamalla järjestelmässämme muutamaan kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si. Laitathan hakemuksesi viimeistään 17.10.2024. Pidämme haastattelut Porissa 18.10. ja 23.10. sekä olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Koulutuspäällikkö Krista Tuomisto keskustelee mielellään kanssasi ja tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 8-16, numerosta 040 3193 366. Mikäli Krista ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, jätäthän viestin, niin hän soittaa sinulle takaisin.

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii lähes 1000 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/455?source=TE_PALVELUT