Optikko/Optometristi, Helsinki Kamppi, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Optikkoa/Optometristia Kamppiin silmäyksikköön. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä

Mitä työ pitää sisällään?

Työnkuvaasi kuuluu mm. näöntarkastusten, silmäkuvaukset ja silmäleikkausten esitutkimusten tekeminen yhteistyössä silmälääkäreiden kanssa. Silmäyksikössä otetaan kaikilta asiakkailta alkumittaukset ennen lääkärille menoa autorefulla ja mitataan silmänpaineet. Annamme myös puhelimitse aikoja silmätutkimuksiin. Huolehdimme vastaanottohuoneiden kunnosta ja teemme hyvää yhteistyötä muiden osaston henkilöstön kanssa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja.

Miksi Terveystalo?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyöräedun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja mielen hyvinvoinnin palveluita, kuten lyhytpsykoterapian.

- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa. - Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Saat henkilökohtaisen perehdytyksen työtehtäviin. Mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on laillistettu optometristi/optikko. Toivomme, että olet ystävällinen, innostunut ja välittävä sekä jaat mielelläsi optista osaamistasi kollegoille. Olet tiimipelaaja sekä sinulla on positiivinen asenne ja hyvät viestintätaidot. Haluat tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 25.10.2024 Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Auli Syrjälä (p. 040-1405528 auli.syrjala@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/253945/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer