Myyjä S-market Sotkamo, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
SOTKAMO

S-Market Sotkamon tiimiin etsitään iloista ja energistä MYYJÄÄ.

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2025 saakka ja työaika vähintään keskimäärin 20t/vko.

Oletko sosiaalinen, joustava, luotettava sekä et hätkähdä muuttuvia tilanteita. Arvostamme erityisesti oikeaa asennetta ja tahtotilaa palvella asiakkaita laadukkaasti. Kaupallinen koulutus on etu, mutta ei välttämätön.

Sotkamon S-market sijaitsee aivan kylän keskustassa. Meillä on laaja valikoima, pitkät aukioloajat, uudistettu myymälämiljöö sekä iloinen asiakaspalvelu. Meille on tärkeää, että myymälämme on siisti, asiakkaan on helppo asioida meillä ja tuotteiden saatavuus sekä laatu ovat kunnossa. Panostamme henkilökuntamme moniosaamiseen ja työssä viihtymiseen, sekä Sotkamon parhaaseen asiakaspalveluun. Työmme on erittäin tavoitteellista ja uusille ideoille on aina tilaa.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 10,68 - 14,16€/tunti + ilta- ja lauantai- ja sunnuntai -lisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Laura Heikkinen p. 010 76 36551.
Hae pian, viimeistään 20.10.2024 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-SOTKAMO/Myyj-S-market-Sotkamo_R-29539