Yritysmyyjä, Meltex Oy Plastics
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko osaksi energistä ja asiantuntevaa myyntitiimiä?

Etsimme Meltexin tiimin vahvistukseksi yritysmyyjää Oulun alueelle. Meillä yritysmyyjät ovat "totta kai onnistuu"- palveluasenteella varustettuja ammattilaisia. Yritysmyyjänä tärkein tehtäväsi on viiden tähden asiakaspalvelu, jossa huomioit asiakkaan tarpeet koko palvelupolun ajan.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat asiakkuuksien ylläpito ja hankinta sekä tarjousten ja vuosisopimusten tekeminen - ja kaikki tämä hoituu rennolla, mutta varman positiivisella asenteella. Hymysi ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa, sillä asenteesi on kohdillaan. Meillä et koskaan jää yksin, sillä tukenasi on aina mahtava ja osaava tiimi.

Tehtävässä suoriutuaksesi tarvitset oikeanlaisen asenteen sekä halun oppia ja kehittyä. Järjestelmällisyys, proaktiivinen työote sekä hyvät yhteistyötaidot auttavat sinua onnistumaan yritysmyyjän tehtävässä. Katsomme koulutuksen ja/tai kokemuksen alalta eduksesi.

Meltexillä olet osa rentoa, nuorekasta ja ammattitaitoista työyhteisöä ja kasvavaa kotimaista menestystarinaa. Meidän työntekijöihimme pääset tutustumaan paremmin tästä(https://www.meltex.fi/fi/yritys/meltex-tyonantajana/).

Jos kiinnostuit, täytä hakemus tai kysy lisätietoja. Lisätietoja tehtävästä saat Joonas Halmetojalta, Kempeleen yksikön päälliköltä. Joonaksen tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta joonas.halmetoja@meltex.fi tai puhelimitse arkisin klo 12.00-15.00 numerosta 0207770081.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Meltex on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://meltex.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=47&jbid=15