Pintakäsittelijä / tuotantotyöntekijä Lietoon, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisratkaisuihin erikoistunut yhtiö. Olemme alamme johtava toimija, tarjoten asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, laajimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä korkealaatuisia teräsrakenteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan turvallisesti, hiilineutraalisti ja vastuullisesti, säästäen samalla energiaa ja luonnonvaroja.

Liedon uusi energiaystävällinen tehdas on jo käynnistetty, mutta mukaan mahtuu vielä muutama innokas pintakäsittelijä/ tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa pääset työskentelemään modernilla kuumasinkityslinjalla, jossa vastaat metallituotteiden ripustamisesta, laadunvalvonnasta ja pakkaustöistä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kahdessa vuorossa (40 h/vko) innovatiivisessa ja kehittyvässä työympäristössä.

Etsimme motivoitunutta tekijää, joka on valmis sitoutumaan pidempään työsuhteeseen ja hoitaa fyysiset hommat sekä trukinajon rautaisella otteella! Oletpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta urasi alussa, tärkeintä on reipas asenne ja halu kehittyä. Meillä menestyt, mikäli sinulla on työturvallisuuskortti, sujuva suomen kielen taito, hyvä kunto ja valmius tarttua fyysisiin tehtäviin. Olisi hyvä, jos myös kolmivuorotyöt sujuisivat Sinulta mutkitta, ja hitsaustaidot lasketaan plussaksi. Työmatkoihin oma auto on tehtaan sijainnista johtuen käytännössä välttämättömyys.

Tarjoamme uusien toimitilojen ja hyvän perehdytyksen lisäksi innostavan ja energisen työympäristön, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Työsuhde on vakituinen ja työsuhteessa noudatetaan teknologialan työehtosopimusta, jossa palkka määräytyy osaamisesi mukaan.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen? Me Eezyllä haluamme Sinut töihin - täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää ole rohkeasti yhteydessä Aivi Elo puh. 040-307 5014

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/574919661