Rekrytointikoordinaattori, Loimaan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yhtä rekrytointikoordinaattoria työnantajien työnvälitys- ja rekrytointipalveluihin vakinaiseen virkaan 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.1.2025.

Työn tarkoitus on tarjota yrityksille ja työnantajille lakisääteisiä julkisia työvoimapalveluja yhteistyössä muiden yrityspalveluja tuottavien tahojen kanssa sekä edistää osaavan työvoiman saatavuutta ja sitä kautta työmarkkinoiden toimivuutta ja yritysten kilpailukykyä. Työ on proaktiivista ja oman alueen yrityksiin tehdään aktiivisesti yrityskäyntejä ja palvelutarvekartoituksia. Asiakkaana on eri tilanteessa olevia sekä alkavia että jo pidempään toiminnassa olleita yrityksiä ja muita työnantajia.

Edellytämme sinulta:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä pitkää työkokemusta (yli 5vuoden) rekrytointipalvelujen tuottamisesta työnantajille.
Alueen työnantajaverkoston hyvää tuntemusta sekä nykyisten TE-palveluiden tuntemusta, erityisasiantuntija tasoista osaamista, työmarkkinoiden tuntemusta, yhteistyöverkostojen ja kumppanien palvelutarjonnan laaja-alaista tuntemista sekä tarpeen tunnistamista.

Palvelun myynti- ja markkinointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Muiden tahojen tuottamat palvelut tulee tuntea, jotta voidaan tarjota yrityksen ja työnantajan tilanteessa oikea-aikaisia palveluita ja kumppaneita.

Suunnitelmallisuus sekä hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot ovat välttämättömät tehtävässä onnistumiselle. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme:
- kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta ja taitoa edistää kohtaantoa yritysten työvoimatarpeen mukaisesti
- hyvää kielitaitoa
- joustoa ja vetovastuuta asioiden edistämiseksi

Virkasuhteessa ja sen ehdoissa noudatetaan yleistä kunnallista virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun henkilön on esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan (työhöntulotarkastus) 1kk kuluessa. Valinta on ehdollinen, kunnes todistus on toimitettu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622741/fi_FI