Puheterapeutti, Uusikaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Puheterapiapalvelut tuotetaan pääasiassa vastaanottokäynteinä, mutta tehtävään kuuluu myös puhelimitse tapahtuvaa hoidon tarpeen arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Asiakaskuntasi koostuu kaiken ikäisistä asukkaista. Puheterapia toteutetaan pääasiassa yksilökäynteinä, mutta ryhmäkäynnit ovat mahdollisia tarpeen mukaan.

Työtä tehdään tarpeen mukaan myös asiakkaan omassa toimintaympäristössä, kuten päiväkodeissa, kouluissa, kodeissa ja hoivakodeissa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.
Puheterapeutti toimii myös asiantuntijana arviointi- ja kuntoutustyöryhmissä yksikön sisällä ja yli yksikkö- ja palvelualuerajojen.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön sekä osaavien kollegoiden tuen työssäsi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa puheterapian asiantuntijatehtävässä, jossa sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa toiminnan kehittämiseen osana Varhan toimintakykyä tukevien palveluiden puheterapeuttien verkostoa.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ystävällisyyttä, ammatillisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden ja monialaisten yhteistyötahojen kanssa. Olet kehittämismyönteinen ja sinulla on valmiutta muutoksiin ja kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin. Arvostamme kokemusta lasten ja aikuisten puheterapiasta, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tai opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen puheterapeutin laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme kutsua haastatteluun myös opintojen loppuvaiheessa olevan opiskelijan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-964-24/fi_FI