Terminaalityöntekijä osa-aikainen iltatyö, United Parcel Service Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
(OSA-AIKAINEN ILTATYÖ)

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja toimii maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta www.UPS.com. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa www.blog.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät ositteesta www.pressroom.ups.com.

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme iltavuoroon osa-aikaista TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta toivomme:
      - valmiutta nopeatempoiseen työrytmiin
      - joustavuutta
      - hyvää ruumiillista kuntoa
      - ahkeruutta ja tunnollisuutta
      - riittävää suomen ja englanninkielentaitoa

Terminaalissamme tehdään työtä viitenä iltana viikossa (ma-pe) n. klo: 17.00-21.30. Työaika n. 22,5 tuntia/vko.

Tulet työskentelemään lentorahdin parissa. Tästä syystä meille on turvallisuusmääräyksien vuoksi erittäin tärkeää, että liität hakemukseesi huolellisesti ja tarkasti laaditun CV:een ja varaudut esittämään työtodistukset ja muut dokumentit.

Hae työtä linkistä mahdollisimman pian, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle tullaan mahdollisesti tekemään suppea turvallisuusselvitys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hcmportal.wd5.myworkdayjobs.com/Search/job/FI---HELSINKI-CENTER-FIHLS/Terminaalityntekij-ilta_R24035700