Maisemasuunnittelija, Kaupunkiympäristön toteutus, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maisemasuunnittelija vastaa itsenäisesti julkisten viher- ja virkistysalueiden sekä leikkipaikkojen suunnittelusta (yleis- ja rakennussuunnittelu; suunnitelmapiirustukset, työselostukset, turvallisuusliitteet, määräluettelot ja kustannusarviot) ja toimii niissä suunnittelun koordinaattorina. Maisemasuunnittelija pitää suunnittelunaikaiset yleisötilaisuudet. Maisemasuunnittelija toimii työmaan rakentamisenaikaisena suunnittelija-asiantuntijana toimiminen ja tarvittavien muutossuunnitelmien laatiminen alansa asiantuntijana. Maisemasuunnittelija toimii konsulttityönä tehtävien suunnittelutöiden tilaajana.

Vakanssin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Arvostamme ammattikokemusta alalta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3 768,90 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä on enintään 8 % kokemuksesta riippuen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-61-24/fi_FI