Projektikoordinaattori, Kaupunkiliikkumisen ratka, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 3253,16€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Projektikoordinaattorilla on operatiivinen vastuu kaupunkipyöräjärjestelmästä ja sen normaalista toiminnasta sekä sähköpotkulautailuun liittyvistä operatiivisista tehtävistä Turun kaupungissa.
Tehtävässä tulee ylläpitää ja kehittää mikroliikkumispalveluntarjoajien ja Turun kaupungin välistä yhteistyötä sekä edustaa tarvittaessa Turun kaupunkia kaupunkiliikkumisen ratkaisujen sidosryhmien välisessä yhteistyössä kansallisesti ja kansainvälisesti.
Hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan voidaan osoittaa myös kansainvälisten kestävän kaupunkiliikkumisen hankkeiden töitä.
Työ edellyttää itsenäistä työotetta, monipuolisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä eri alojen/toimijoiden intressien yhteensovittamista sujuvan kaupunkiliikkumisen saavuttamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää hyviä ja monipuolisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja kotimaisilla kielillä ja englanniksi. Hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmien yhteistyön toteuttamiseksi sekä myös hyvä osaaminen tiimityöskentelystä, sidosryhmien osallistamisesta ja itseohjautuvuudesta ovat tärkeitä taitoja tehtävän hoitamisessa.

Eduksi luetaan käytännön kokemus mikroliikkumisesta tai kestävästä kaupunkiliikkumisesta.

Meillä pääset osaksi mukavaa ja energistä tiimiä sekä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää kestävää liikkumista Turussa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-60-24/fi_FI