Viikonlopputyöntekijä elintarvikealan yritykseen, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme viikonlopputyöntekijää!

Asiakasyrityksemme valmistaa suomalaisista raaka-aineista raikkaita salaatteja ja muita valmiita ruoka-annoksia, joita myydään ruokakaupoissa ympäri Suomen. Nämä laadukkaat ja tuoreet annokset ovat olleet erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa.

Työn kuvaus:

Työtehtäviin kuuluu annossalaattien ja muiden valmiiden ruokatuotteiden valmistamista laadukkaista raaka-aineista, hyviä hygieniakäytäntöjä noudattaen. Työ sisältää esimerkiksi salaattien, vihannesten ja kasvisten pilkkomista, laaduntarkkailua ja valmiiden annosten kokoamista linjastotyönä.

Etsimme viikonlopputyöntekijöitä lauantaivuoroihin klo 6-14 aikana. Toivomme tekijöiltä mahdollisuutta nopeaan aloitukseen ja pidempiaikaista käytettävyyttä.

Työpaikka sijaitsee lyhyen automatkan päässä Turusta, eikä sinne pääse kulkemaan julkisella liikenteellä. Työpaikalle pääseminen vaatii siis auton tai muun kulkupelin käyttömahdollisuuden.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme hygieniapassia, omaa autoa ja mahdollisuutta työskennellä lauantaivuoroissa. Laskemme eduksi, mikäli sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta elintarviketeollisuuden tehtävistä tai keittiötyöstä. Myös muu kokemus teollisuus- ja tuotantotöistä on plussaa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vastuullista työasennetta.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ elintarvikealan yrityksessä. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22736692