Rengasasentajia syksyn sesonkiin, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme rengasasentajia syksyn sesonkiin!

Työn kuvaus:

Työssä pääset vaihtamaan renkaita ja tekemään renkaidenvaihtoon liittyviä muita tehtäviä, mm. renkaiden pesua, renkaiden noutoja rengashotellista ja autojen siirtämistä. Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä nopeatempoista työotetta.

Työt sijoittuvat säiden mukaan lokakuuhun 2024 ja jatkuvat mahdollisesti marraskuulle. Työvuorot ovat arkisin klo 8-17 välillä ja tarpeen mukaan myös lauantaisin klo 9-15.

Odotamme:

Renkaiden vaihto on fyysistä työtä, joten arvostamme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta tarttua käsillä oleviin työtehtäviin ripeästi. Toivommen jonkin verran aiempaa kokemusta renkaidenvaihdosta sekä sinusta löytyy tarvittaessa myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Aikaisempi kokemus autoalalta tai alan koulutus on toivottua. Tarvitset lisäksi B-ajokortin sekä suomen kielen taidon työturvallisuuden sekä asiakaspalvelun sujumisen vuoksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme työpäiviisi hyvät työskentelytilat ja asianmukaiset työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, et pääse pitkästymään.

Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen sekä työn tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden. Henkilöstöliigalta saat oman yhteyshenkilön sekä ajantasaisen palkanmaksun työsuhteesi ajalle.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa- kohdasta, rekrytointijärjestelmän kautta. Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22634978