Kirjastonhoitaja, Salon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 2828€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme pedagogista kirjastonhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2024-31.12.2025.

Tehtävänäsi on lasten ja nuorten lukutaidon, lukuharrastuksen ja monilukutaidon edistäminen. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat varhaiskasvatuksen ja alakoulujen oppilaat. Lukutaidon edistämistyötä tehdään kulttuurikasvatussuunnitelma Nappulan mukaisesti. Työpareinasi toimivat pääkirjaston lasten ja nuorten osasto sekä lähikirjastojen työntekijät.

Salon kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjaston lisäksi yhdeksän lähikirjastoa ja yksi kirjastoauto. Salon kirjastopalvelut on osa varsinaissuomalaista Vaski-kirjastoa, johon kuuluu yhteensä 18 kuntaa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Edellytämme hyvää lasten ja nuorten kirjallisuuden tuntemusta ja valmiutta kirjavinkkaukseen. Arvostamme itsenäistä, innovatiivista ja kokeilunhaluista otetta, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä esiintymisvalmiutta.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
- koulutusmahdollisuuksia
- tyky-rahaa Smartumin kautta
- maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
- ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää ilta- ja lauantaityötä. Pääasiassa työskentelet pääkirjastossa, mutta työ on liikkuvaa.

Tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukaan on 2828, 07 €/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta (enintään 6 kk).

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Kirjastonhoitaja ma. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 9.10.2024 klo 12.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAL-03-61-24/fi_FI