Yhteyshenkilö B2B-kontaktityöhön, Connection House Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 15,00€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Great Place to Work™ -sertifioitu työnantaja Connection House Oy etsii nyt osaajia!

1) Ajanvaraus ja esimarkkinointi: Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle. Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.

2) Tapaamisten sopiminen: Kartoitat tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle palaveriajan. Työn tavoitteena on luoda kumppanimme myynnille uusia myyntimahdollisuuksia.

3) Kartoitukset ja kyselyt: Haastattelet ja dokumentoit yrityspäättäjän vastaukset annetun toimeksiannon mukaisesti. Työn tarkoituksena on kartoittaa markkinasta kumppaniamme kiinnostavaa tietoa ja tunnistaa myyntimahdollisuuksia.

4) Myyntityö: Neuvottelet yritysasiakkaiden kanssa puhelimitse ja etäneuvotteluissa ja ratkaiset heidän tarpeitaan kumppaneidemme ratkaisuilla.

Ratkaisemme työksemme kumppaneidemme myyntiin, buukkaukseen ja markkinakartoitukseen liittyviä haasteita. Kumppanimme toimivat mm. tietoliikennealalla, työterveyspalveluissa, rahoitussektorilla ja muilla B2B-toimialoilla. Teemme siis työtä yrittäjien ja yrityspäättäjien parissa.

Työnantajana uskomme pitkäjänteiseen työskentelyyn, luottamuksen ilmapiiriin ja työntekijöidemme taitojen kehittämiseen. Meillä panostetaan työhyvinvointiin ja yhdessä kehittymiseen. Connection Housella on töissä tällä hetkellä 45 iloista ja työstään nauttivaa ihmistä, joista suurimman osan työsuhteet ovat kestäneet 5 - 20 vuotta.

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä myynnin, asiakashankinnan ja -kokemuksen osaajaksi. Aikaisempi kokemus myyntityöstä, tapaamisten sopimisesta, puhelinhaastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi. Arvostamme myös nykyaikaisia tietoteknisiä valmiuksia ja ennen kaikkea halua oppia uusia taitoja.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeruudella ja oman osaamisen kehittämisellä. Kuuden ensimmäisen kuukauden ajalta palkkasi on vähintään 15,00 € tunnissa. Työtä on mahdollisuus tehdä myös yrittäjäpohjalla tai kevytyrittäjänä.

Työsuhde alkaa seitsemän päivän mittaisella perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Sisällöllisen asiantuntemuksen lisäksi saat rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Sekä perehdytys että varsinainen työskentely on mahdollista toteuttaa etäyhteyksin.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, PT- ja hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/connection-house-oy
https://www.connectionhouse.fi

Täytä hakulomake https://www.connectionhouse.fi/tekijat-ja-rekrytointi/ tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla juha.raittila@connectionhouse.fi

Tehtävät täytetään jo hakuaikana sopivan/sopivien tekijöiden löydyttyä.
Lisätietoja työtehtävistä antaa Juha Raittila, 0501439
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.raittila@connectionhouse.fi