HR-palveluasiantuntija, Rajavartiolaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rajavartiolaitoksen esikunnan henkilöstöosaston HR-palveluyksikön palvelusektori hakee HR-palveluasiantuntijaa vakinaiseen virkaan (viran nimi toimistosihteeri) 1.1.2025 lukien tai sopimuksen mukaan. Virkapaikka Helsinki tai muu Rajavartiolaitoksen esikunnan toimipiste Turku, Imatra (Immola), Kontiolahti (Onttola), Kajaani tai Rovaniemi hakijan esittämän toiveen mukaisesti.

HR-palveluasiantuntija toimii Rajavartiolaitoksen valtakunnallisessa henkilöstöalan palvelutuotannon HelpDeskissä, keskeisenä vastuualueenaan HR-alan valtakunnallisen tietovarannon ylläpito ja laadunvalvonta sekä HR-SharePointin järjestelmävastuu. Hän osallistuu myös uusien teknisten ratkaisujen selvittelyyn ja käyttöönoton tukeen. Työtehtävissään HR-palveluasiantuntija huolehtii tietosisältöjen ajantasaisuudesta, ohjepäivitysten toteutuksesta, HR-perehdytysmateriaalin elinkaaresta, palvelutuotannon sisäisestä viestinnästä ja HR-tiedottamisesta sekä näiden kehittämisestä.

HR-palveluasiantuntija osallistuu myös muun muassa kouluttajana HR-perehdyttämistilaisuuksiin ja toimii HR-palveluiden virkapostin käsittelijänä sekä muissa sektorin yhteisissä tehtävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7440/fi_FI