Työnjohtaja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt IWS-pätevöitynyttä Työnjohtajaa/"Kymppiä" toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tämä alati toimintaansa ja asiakaskuntaansa kasvattava teknologiayritys toimii kokonaisvaltaisena ja valtakunnallisena metallialan sopimustoimittajana. Yrityksellä on merkittävä rooli mm. rakennustuoteteollisuuden ja telakkateollisuuden kumppanina. Yritys sijaitsee Liedossa.

Tehtävästä:

Etsimme asiakasyrityksen hitsaustoiminnoista vastaavaa työnjohtajaa, joka ottaa kokonaisvaltaisesti vastuuta eri projektien hitsaustyön aikataulujen ja laatustandardien toteutumisesta sekä varmistaa luotettavan ja järjestelmällisen toiminnan käytännössä. Tehtävässäsi olet tarvittaessa myös hitsaustyöhön osallistuva. Työaikasi sijoittuu päiväaikaan.

Edellytämme:

Pidempiaikaista kokemusta hitsaustyöstä. Aiempaa kokemusta työn johtamisesta ei tarvitse olla, mutta valittavalla henkilöllä on oltava IWS-pätevyys ja mahdollisuus sitoutua tehtävään pidemmäksi ajaksi.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin yrityksessä, jonka näkymät ovat positiiviset. Lisäksi saat osaavan ja motivoivan työyhteisön tuen, puhumattakaan tehtävän vastuisiin nojaavasta ja kilpailukykyisestä palkkauksesta.

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella, Vesa Suominen p. 040 307 5011.

Hakemustasi toivomme viimeistään 6.10.2024 mennessä tämän hakuilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22627974