Liikkuva TIG-hitsaaja (Raisio), Contio Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Raisioon kokenutta ja pätevää TIG-hitsaajaa. Yritys on keskittynyt tekemään putkistoesivalmistusta ja asennustöitä vaativiin kohteisiin teollisuuden tarpeisiin. Hitsaat työssäsi prosessiputkia 10-200mm. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Varsinais-Suomen ja myös koko Suomen alueella. Työ on siis keikkatyötä ja työpäivät voivat olla hyvin vaihtelevia. Jos monipuolinen ja haasteellinen työ kiinnostaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on työhön soveltuva koulutus, teknisten piirusten lukutaitoa ja aikaisempaa työkokemusta TIG-hitsauksesta sekä teollisuuden tuotannon putkiasennuksista. Sinulla on myös hyvät IT-taidot. Pärjäät työssäsi itsenäisesti ja työnjälkesi on laadukasta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat kantaa vastuuta. Kaikenlainen monipuolinen alan työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa, englannin osaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen ja kokemukseen perustuvan teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sopimuspalkan. Liitä palkkatoive hakemukseesi. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (10-11) 0400 188 555.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0400188555 Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Raisio
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/liikkuva-tig-hitsaaja-raisio/8rqdLn