Vahtimestari, Kirjasto, yhteiset palvelut, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 2189,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahtimestarina hoidat pääkirjaston kokousten ja tapahtumien tila- ja esitysteknisiä järjestelyjä sekä vastaat osaltasi kokous- ja tapahtumapalvelujen sujumisesta. Osallistut päivittäin myös Varsinais-Suomen kirjastojen yhteisten aineistokuljetusten käsittelyyn.

Kirjastotilojen kunnossapidossa ja pienimuotoisissa huoltotehtävissä teet yhteistyötä kiinteistönhoitajan kanssa ja yleisötapahtumien turvallisuudesta huolehdit yhteistyössä vartijoiden ja muiden vahtimestareiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös laitteiden ja tilojen käytön opastaminen, kulunvalvonta, irtaimistorekisterin ylläpito, postitustyöt ja tavaroiden jakelu.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on pääkirjasto (Linnankatu 2), mutta työtehtäviä voi olla lisäksi Turun lähikirjastoissa. Pääkirjastomme on auki seitsemänä päivänä viikossa, ja työhösi sisältyy myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on virastomestarin ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus tai hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluasennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi luetaan monipuolinen IT- ja AV-osaaminen, ongelmanratkaisukyky, opetus- ja opastamistaidot, työturvallisuusosaaminen, kokemus kirjastoista toimintaympäristönä sekä voimassa oleva ajokortti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, mukavan työympäristön ja osaavan tiimin tuen. Työyhteisömme on avoin, monimuotoinen ja kannustava. Panostamme ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat hyvinvointia.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-44-88-24/fi_FI