Palvelussuhdepäällikkö, henkilöstöpalvelut, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 5249,91€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelussuhdepäällikkö toimii avainroolissa kunta-alan virka- ja työehtosopimusten ja virka- ja työlainsäädännön tulkinnassa sekä kaupunkitasoisessa työnantajapolitiikan ohjeistamisessa. Tehtäviin kuuluu vaativien palkka- ja palvelussuhdeasioiden asiantuntijapalveluiden tuottaminen kaupungin virkamiesjohdolle, luottamushenkilötoimielimille sekä kaupungin palvelukokonaisuuksille.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä työkokemus palkka- ja palvelussuhdeasioihin tai kunnallishallintoon liittyvien tehtävien hoidossa. Hakijan eduksi luetaan henkilöstöasioiden tietosuojakysymysten hallinta, kunta-alan virka- ja työehtosopimuksien hallinta sekä aiempi kokemus vaativista henkilöstöhallinnon juridisista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä harkintakykyä ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Tehtävässä menestymistä tukevat hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Pääset mukaan osaavaan työyhteisöön, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään koko HR-kokonaisuuden kirjo moniammatillisessa työympäristössä. Viran tehtäväkohtainen palkka on 5 249,91 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella KVTES:n mukaista työkokemuslisää enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä todistus terveydentilaa koskevasta selvityksestä (työhöntulotarkastus). Tehtävään valinta edellyttää, että em. selvityksen perusteella hakija voidaan katsoa soveltuvaksi tehtävään.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-04-110-24/fi_FI