Roudari, Intercom Design Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä innokas tapahtumarakentaja!

Nyt on tarjolla pidempi useiden keikkojen rupeama, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä keikkarekisteriin.

Haemme joulusesonkiin tapahtumarakentajaa Agroksenmäen holvikellarille lokakuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan kaikkiin tarjolla oleviin vuoroihin. Töitä on tarjolla 4-20 tuntia viikossa. Joka viikko on 1-3 työvuoroa, joista vähintään yksi on aamuvuoro - yleensä lauantai - jolloin työtä tehdään aamulla kello 06-10. Kunkin viikon työvuorot ovat tiedossa viimeistään viikkoa ennen työvuoroa, yleensä jo aiemmin. Osa vuoroista on soviteltavissa, eli työtä voidaan tehdä joustavasti erikseen ennalta sovittavana aikana, osa - erityisesti nuo aamuvuorot - on ns. täsmävuoroja, jolloin on oltava paikalla juuri ko. aikana.

Haemme luotettavaa ja täsmällistä, rivakkaa mutta huolellista tekijää. Työhön kuuluu juhlatilan valmistelua tuleviin tapahtumiin ja purkua tapahtumien jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa kalusteiden, lavasteiden ja somisteiden paikoilleen asettelua ja purkamista sekä mahdollisia pienimuotoisia kiinteistön huolto- ja korjaustöitä, mikäli jotain on hajonnut edellisen tapahtuman aikana. Osa vuoroista tehdään yksin, toisinaan on kerrallaan paikalla 2 tai jopa 3 henkeä. Lokakuun vuorojen tavoite on oppia talon toimintatavat ja kaluston oikea käsittely; varsinaiset vastuuvuorot alkavat marraskuun alusta.

Mikäli edellä esitetyn lisäksi on aikaa ja intoa, on mahdollista päästä mukaan myös holvikellaria hallinnoivan Intercom Design Oy:n muualla kuin Agroksenmäellä toteuttamien tapahtumien pystytykseen ja purkuun.

Intercom Design Oy työllistää suuren joukon keikkatyötekijöitä. Pisimmät työsuhteet ovat yli 10 vuoden mittaisia, joten jos olet hyvä tyyppi, on irtokeikkaa tarjolla joulukuun puolivälin jälkeen pitkälle tulevaisuuteen.

Laita sähköpostia tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä olisit hakemamme henkilö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@intercom.fi