Apulaismyymäläpäällikkö Silmäasema, Myyrmanni, Silmäasema Optiikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin myynnin osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Vantaalle!

Silmäaseman Myyrmäen silmälääkärikeskuksen sekä Kauppakeskus Kaaren myymälöiden apulaismyymäläpäällikkönä kuulut tiiviiseen joukkueeseen, joka koostuu reilusta 20 näkemisen ja silmäterveyden asiantuntijasta. Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Mirka . Meidän tiimissämme on hyvä yhteishenki ja tavoitteenamme on puhaltaa yhteen hiileen positiivisella fiiliksellä. Asiakkaita haluamme palvella loistavalla asiantuntijuudella.

Tehtävässä alkuun sinua auttaa laaja perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän/optikon keskitettyyn perehdytykseen ja rinnalla tutustut apulaismyymäläpäällikön tehtävään. Pääset myös huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksissa. Arjen työhösi saat matkan varrella tukea myös mm. myymäläpäälliköiden ja apulaismyymäläpäälliköiden yhteisistä myyntikokouksista sekä säännöllisistä sparreista oman esihenkilösi kanssa. Halutessasi urapolkusi voi johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia.

Tarjoamme kokoaikaista, toistaiseksi voimassa olevaa työtä. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä. Pääasiallinen toimipisteesi tulee olemaan Myyrmäen silmälääkärikeskus.

Yhdessä tekemistä, aktiivista myyntiä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista

Oletko sinä etsimämme apulaismyymäläpäällikkö, joka:

-teet tiivistä yhteistyötä myymäläpäällikön kanssa toimien tämän oikeana kätenä

-seuraat aktiivisesti myyntejä ja kehität myyntiä yhdessä muun tiimin kanssa

-vastaat arjen sujuvuuden organisoinnista

Käytännössä arkesi koostuu monista myymälän arkisista toiminnoista. Valitset kehyksiä ja linssejä yhdessä asiakkaan kanssa tarjoten asiakkaalle parhaat ratkaisut. Osallistut lääkärin ja optikon vastaanotolle saapuvien asiakkaiden vastaanottamiseen ja ajanvarausten tekemiseen. Teet yhteistyötä useiden yhteistyö kumppaneiden kanssa. Luovutat asiakkaille valmiita silmälaseja ja teet niihin pieniä korjauksia. Huolehdit myymälän tilausten tekemisestä. Toimit myymäläpäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä ottaen vastuuta tiimin eteenpäin viemisestä. Tehtävässä käytetään päivittäin monipuolisesti erilaisia järjestelmiä.

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Ensisijaisesti etsimme optisen alan kokemusta omaavaa henkilöä, mutta optisen alan kokemusta tärkeämpää on kuitenkin valittavan henkilön asenne, motivaatio sekä aito kiinnostus optista alaa kohtaan. Toimialan tuntemisesta sinun ei siis tarvitse olla huolissaan - perehdytämme sinut optiselle alalle!

Etsimällämme henkilöllä on:

- vahva myynnillisyys, ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja valmentava ote asioihin

- hyvä paineensietokyky ja pysyy langat käsissä myös kiiretilanteissa

- kyky toimia myös hankalissa tilanteissa

- energinen ja positiivinen ote tekemiseen

- halu jakaa osaamista muille ja toimia tuloksellisena esimerkkinä

- halu kehittää omaa osaamista

Työvuorot sijoittuvat toimipisteiden aukioloaikojen mukaisesti, noudatamme kauppakeskuksien aukioloaikoja. Arvostamme joustavuutta ja liikkumismahdollisuutta pääkaupunkiseudun sisällä.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Työsopimus solmitaan Silmäaseman ja työntekijän välille. Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia jo hakuajalla ja siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen sisältyy videotehtävä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä rekrytointikonsultti Rauni Puumalaiseen, rauni.puumalainen@barona.fi

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66ed3f6325c47c001e9ecba2