Myyjä, S-market Kotkansaari, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOTKA

Haussa on vakituisiin työsuhteisiin osa-aikaisia (30 h/vko)

MYYJIÄ, S-MARKET KOTKANSAAREEN

Uusi S-market Kotkansaari avautuu vuoden 2024 lopulla! Marketpäällikön, apulaispäällikön ja kahden vastuumyyjän tiimissä on tilaa kymmenelle myyjälle, jotka ovat valmiita sitoutumaan osaksi tiimiä ja tiimin yhteisiä tavoitteita! Työsuhteen alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa 2024. Jos olet kiinnostunut pienemmistä sopimustunneista, ole kuulolla; tällaisia tehtäviä saatamme avata hakuun myöhemmin, kunhan näemme, miten myymälän arki lähtee rullaamaan.

Odotamme hakijoilta:
 KIINNOSTUSTA KAUPAN ALAA KOHTAAN. Kiinnostus riittää pitkälle, mutta toki katsomme alan koulutuksen ja kokemuksen eduksi. Erityisesti arvostamme, jos Sinulta löytyy ruokatoriosaamista.

KAUPAN ALALLA VAADITTAVAA JOUSTAVUUTTA. Työtehtävät ovat rutiininomaisia ja käytännönläheisiä, mutta silti myyjän on oltava valmis mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja fyysiseen myymälätyöhön. Osastorajoja emme myöskään tunne siinä määrin, että voisimme valita työtehtäviämme. Kaikki myyjät tekevät niin kassa- kuin osastovuorojakin.

TÄYSI-IKÄISYYTTÄ JA VUOROTYÖVALMIUTTA. Työn luonteen ja laajojen aukioloaikojen vuoksi hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä ja hallita suomen kieli vähintään kohtalaisesti. Edellytämme myös valmiutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina aikaisissa aamuvuoroissa ja myöhäisissä iltavuoroissa, arkena ja pyhänä.

Me tarjoamme Sinulle:
 Upeat puitteet täysin uudessa kauppakiinteistössä hyvien kulkuyhteyksien äärellä - unohtamatta työkavereita, joiden kanssa tämä tarina alkaa!
 Kaupan Työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan, johon vaikuttaa alan aiempi kokemus ja koulutus (10,58-14,16 €/h).
 Vakituisen työsuhteen luotettavan, alueen suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa.
 KSO:n ja S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut, esim. 25 % alennus ravintolaostosten loppusummasta ja vuosittainen 200 € maksuton ePassi-saldo.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään su 6.10.2024 aikana. Odotamme saavamme hakemuksia varsin runsaasti ja siksi luemme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Erottautuaksesi muista ja tuodaksesi osaamisesi näkyväksi, täytä hakemus huolella ja perustele kattavasti, miksi meidän pitäisi kutsua juuri sinut haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Ville Viiperi p. 010 7624 569.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-market-Kotkansaari/Myyj--S-market-Kotkansaari_R-29388