Toimistoassistentti, JMJping Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 29.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haussa toimistoassistentti vanhempainvapaan määräaikaiseen sijaisuuteen Loimaalle 5.9.2025 saakka. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työtehtävinä yleiset toimistotyöt mm. tavaraliikenteestä huolehtiminen, myynnilliset tehtävät sekä jonkin verran kuvankäsittelytaitoja vaativaa mainosmateriaalin tekoa. Materiaalin teko ei ole kuitenkaan kovin isossa roolissa työssä.

Toivomme hakijalta kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn ja kielitaitovaatimuksina ovat suomi ja englanti.

Työn luonteesta johtuen työtä tehdään lähityönä Loimaalla.

Tarjoamme hyvät työkaverit ja rennon työympäristön, mahdollisuuden kehittää itseäsi & työyhteisöäsi ja olla aitiopaikalla tutustumassa uusiin IT-teknologioihin.

JMJping Oy on 2005 perustettu, yksityisesti omistettu IT-alan toimija, jolla on vahva tuntemus erilaisista IT-ympäristöistä. Toimimme Loimaalta käsin lähialueen yritysten ja organisaatioiden luotettuna kumppanina. Myös datacenterimme sijaitsee Loimaalla. Asiakaskunta vaihtelee pienemmistä yrityksistä aina satoja ihmisiä työllistäviin organisaatioihin asti ja toimialoja on useita. Osalla asiakkaistamme on toimintaa myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo hakuaikana - otathan siis pikaisesti yhteyttä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.makinen@jmj.fi