Hyllyttäjä, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Leville

HYLLYTTÄJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 2024-2025 kauteen.

Levin keskustassa sijaitseva päivittäistavarakauppa etsii uutta vahvistusta tulevaan sesonkiin. Yritys on toiminut vuosia Levillä sekä viimeiset vuodet osana suurempaa ketjua. He etsivät nyt sesonkiin kokoaikaista tai osa-aikaista työntekijää.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki kaupan työtehtävät, kuten hyllytys, kassatyöskentely, asiakaspalvelu sekä uusimpana työtehtävänä myös verkkokauppatilausten keräily. Kohtaat päivittäin työssäsi asiakkaita auttaen ja palvellen heitä tarpeen mukaan. Työkielenä käytetään suomea ja englantia.

Työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti ja palkka pohjautuu kaupan alan työehtosopimuksen palkkaportaikkoon. Palkka riippuu siis aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Työt pääset aloittamaan syksyllä ja työt jatkuvat koko kevään 2025 ajan.

Sinun ei tarvitse olla kouluttautunut tai kokenut kaupan alalle, sillä työn opit parhaiten tekemällä. Aiempi työkokemus tai osaaminen kaupan alalta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tärkeimpänä on kuitenkin motivaatio ja halu tehdä töitä.

Myy siis meille osaamisesi ja vietä sesonki Levillä!

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

TYÖKUUTIO!

Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.tyokuutio.fi