Business Controller, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSIMME OSUUSKAUPPA VARUBODEN-OSLALLE BUSINESS CONTROLLERIA KOKOAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN KEVÄÄSEEN 2026 ASTI.

Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa S-ryhmän toiminnanohjausjärjestelmän (SATO) uudistuksen läpiviennissä osuuskaupassamme. Tehtäväsi SATO-hankkeessa on talouslukujen kokonaishallinta sekä liiketoiminnan tukeminen talouden näkökulmasta. Hanke on etenemässä myymäläkäyttöönottoihin VBO:lla alkuvuodesta 2025 alkaen ja käyttöönotot kestävät alkuvuoteen 2026.

Tehtäväsi sisältää konkreettisemmalla tasolla muun muassa
- myymälöiden varastonhallintaa
- myymälöiden katteen hallintaa
- myymälöiden tukemista inventoinneissa
- talouslukujen hallintaa järjestelmäsiirtymän yli konsernitasolle asti
- muita Business Controllerin toimenkuvaan luontaisia tehtäviä, kuten taloudellisen tiedon tuottamista ja analysointia yhdessä muiden tiimin kollegojen kanssa.

Tarkemmin etsimästämme osaajasta
Sinulla on kokemusta Business Controllerin tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta, ja jos olet kerryttänyt projektiosaamista, katsomme sen eduksesi. Työssä ollaan tekemisissä eri alojen osaajien kanssa, ja siksi on tärkeää, että omaat hyvät viestintätaidot ja asiakaspalveluasenteen. Toivomme sinulta myös intoa toiminnan jatkuvaa kehittämistä kohtaan, ja koska toimintamme suurin painopiste on päivittäistavarakaupassa, näemme aiemman kokemuksen alalta eduksi. Työkielemme ovat suomi ja ruotsi ja siksi katsomme eduksi, mikäli osaat, tai ainakin haluat oppia kommunikoimaan näillä molemmilla kielillä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Mielenkiintoisen kokoaikaisen tehtävän yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista. Pääset tärkeään rooliin Suomen mittakaavassa ainutlaatuiseen toiminnanohjausjärjestelmän ja toimintamallin muutosprojektiin, joka kestää kevääseen 2026.
Ammattilaisten yhteisön. Olet osana ammattilaisjoukkuetta yrityksessä, joka kehittää toimintaansa jatkuvasti. Meille on luontevaa jakaa osaamistamme ja kehittyä yhdessä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja se näkyy loistavana työtyytyväisyytenä.

Arjen sujuvuutta. Meillä helpottavat joustavat työskentelymahdollisuudet. Työskentelyn mielekkyyttä lisäävät myös modernit työkalut sekä työympäristö Vantaan Technopoliksella. Työskentelemme hybridimallissa, jossa pääset tapaamaan konttorillamme työskenteleviä kollegoita yhteisinä lähipäiviä kahdesti viikossa, muutoin etätyö ja läsnäolo voi vaihdella työn tarpeiden ja omien toiveidesi mukaan.

Suomen laajimmat henkilöstöedut. Henkilökuntaetumme eivät ole vain sanahelinää vaan merkittäviä ja mielekkäitä. Haluamme pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä laajat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi saat käyttöösi koko S-ryhmän yhteiset, Suomen kattavimmat henkilöstöedut, joista löydät lisää tietoa täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhma

Miltä tämä kaikki vaikutti? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?
Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.9.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Katja Vähäjärvi (010 765 9559 / katja.vahajarvi@sok.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://s-ryhma.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat