TOIMITTAJA KEMIJÄRVELLE, Hilla Group Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hilla Group Oyj on rohkeasti uuteen suuntaava media-alan konserni, jonka toiminta-ajatuksena on henkisen ja aineellisen kasvun edistäminen viestinnän keinoin. Hilla Group työllistää noin 350 henkilöä pääasiassa Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueella ja sen liikevaihto on noin 40 M€.

Koti-Lappi on Itä-Lapin alueen kerran viikossa julkaistava, Kemijärvellä, Sallassa, Pelkosenniemellä ja Savukoskella joka kotiin jaettava lehti. Koti-Lapista luetaan pienet ja suuret kotiseudun uutiset. Koti-Lappi kertoo mielenkiintoisesti ihmisistä, tapahtumista ja lisäksi paikallisen liike-elämän tarjoukset, tärkeät kunta- ja muut viranomaistiedotteet sekä seurakuntauutiset.

Toimituksessa työskentelee päätoimittaja sekä yksi toimittaja. Lisäksi meillä on käytössämme konsernin HR-palvelut, ilmoitusvalmistus ja taittotiimi. Toimituksemme keskittyy siis paikalliseen journalismiin.

Oletko intohimoinen tarinankertoja, joka haluaa olla mukana vaikuttamassa paikallisyhteisön kehitykseen? Haluaisitko päästä osaksi innovatiivista, innostavaa ja kehittyvää joukkoamme?

Etsimme Kemijärvelle
TOIMITTAJAA
määräaikaiseen sijaisuuteen ainakin lokakuusta joulukuun loppuun 2024.

Mitä työ sisältää?

Paikallismediassa pääset toteuttamaan toimittajan paloa hyvin monin erilaisin tavoin ja kokonaisvaltaisesti. Sinulla on halu tarttua paikallisiin aiheisiin ja luoda sisältöä, joka vie lukijamme mukanaan mielenkiintoisiin tarinoihin.

Työtehtäviisi kuuluu tuottaa sisältöä paikallisista asioista, ilmiöistä ja ihmisistä eri alustoille kuten printtilehteen, digiin tai someen.

Koska mielipiteesi on tärkeä, paikallismedian toimittajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua julkaisun suunnitteluun ja ideointiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Paikallismediassa mielikuvituksesi on rajana - tuotamme sisältöä esimerkiksi kuntapolitiikasta urheiluun, kulttuurista kylätapahtumiin tai yritystarinoihin. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja ajatuksiasi!

Mitä odotamme sinulta?

Olet toimittajasielu, joka on kouluttautunut alalle, kartuttanut kokemustaan työssä tai sinulla on vahva näkemys taidoistasi juuri tähän tehtävään.

Odotamme sinulta uteliaisuutta ja kykyä nähdä uutisaiheita. Etsimämme tyyppi on yhteistyökykyinen tiimin jäsen, joka pystyy itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Tarpeen vaatiessa voit muuttaa suunnitelmia ja reagoida nopeasti.

Tässä tehtävässä erinomainen suomen kielen osaaminen on välttämätöntä.

Tehtävän suorittaminen vaatii sinulta ajokortin, sillä uutisia tuotetaan laajalta alueelta. Oma ajoneuvo sen sijaan ei ole välttämätön, sillä käytössäsi on toimituksen auto.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa, jossa on kilpailukykyinen palkkaus ja henkilöstöedut kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu ja hyvä työterveyshuolto.

Saat tueksesi ammattitaitoisen työyhteisön, eteenpäin katsovan organisaation tukitoimineen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.

Tehtävän sijaintipaikka on Kemijärvi.
Voit tehdä osan työvuoroista etänä, mutta lähtökohtaisesti työ vaatii paikkakunnalla läsnä olemista.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Me haluaisimme sinut remmiin mahdollisimman pian! Joten, olethan nopea, aloitamme haastattelut ja valinnan tarvittaessa jo hakuaikana.

Voit jättää hakemuksesi, ja linkittää halutessasi myös juttunäytteitä mukaan, 4.10.2024 klo 18:00 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja saat toimistoaikaan vt. päätoimittaja Terttu Pohtilalta p. 040 752 3433 tai terttu.pohtila@hillagroup.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hillagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=181&jbid=15