Myymälätyöntekijä tekniseen kauppaan, Weldtec Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liiketoiminnan kasvaessa etsimme ahkeraan tiimiimme myymälätyöntekijä. Nautitko työskentelystä ihmisten parissa? Miltä kuulostaa positiivinen työympäristö ja monipuoliset työtehtävät?

Työnkuvaan kuuluu:

- Asiakassuhteiden luominen ja ylläpito; Teknisenä myyjänä vastaat siitä, että yrityksen asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet ja palvelut. Hankit uusia asiakkaita ja ylläpidät asiakassuhteita.

- Myynti myymälässä ja oma-aloitteisuus; Odotamme sinulta myyntitaitoa, jotta voit esitellä tuotteita ja palveluita asiakkaille sekä auttaa heitä tekemään ostopäätöksiä. Oma-aloitteisuus ja halu auttaa asiakkaita ovat tässä avainasemassa.

- Tiimityö; Weldtec tiimissä korostuu yhteistyö. Olet positiivinen tiimikaveri ja tuot osaamistasi sekä ajatuksiasi esille tiimille. Yhteistyö sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa on antoisaa ja edistää yhteisiä tavoitteitamme.

- Tekninen osaaminen; Teknisenä myyjänä Weldtecissä tarvitset teknistä perusosaamista myytävistä tuotteista, jotta voi auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. Tähän tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä myynnin parissa. Odotamme sinulta motivaatiota oppia- ja halua opiskella sekä omaksua uutta.

Tule kanssamme rakentamaan!

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn mukavassa työporukassa. Palkka sopimuksen mukaan ja lisäksi saat henkilöstöedut sekä Ekstra terveysturva. Työaika on arkisin klo 8-16:00.

Arvostamme aiempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta, ymmärrystä teknisistä laitteista, työkaluista, hitsauksesta tai rakennusalasta. Alan aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön vaan ennen kaikkea myyntihenkisyys, luotettavuus, kyky kantaa vastuuta ja positiivinen asenne ovat ratkaisevia tekijöitä. Työssä vaaditaan ehdottomasti hyvää ja sujuvaa suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Työpaikkamme on savuton.

Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy tai sopimuksen mukaan.

Weldtec Oy on vuonna 1992 perustettu hitsausalan erikoisliike. Tarjoamme palvelua niin ammattilaisille kuin harrastajille parhaalla asenteella koko hitsauksen elinkaaren ajalle, suunnittelusta ylläpitoon. Tähän kuuluu hitsaustuotteiden maahantuonti, myynti ja asiakastuki. Weldtec -myymälä sijaitsee Vantaalla Kehä III -varrella. Lisäksi löydät meidät myös verkkokaupasta weldtec.fi. Weldtec Oy on myös Linde Gas -palvelupiste, josta löytyy teollisuus- ja nestekaasut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:harri@weldtec.fi