Myyjä, OY Ur & Penn Finland AB
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme myymäläpäällikön oikeaa kättä 25h/viikko Itis Helsinki

Ur&Penn on H&M perustajan Erling Perssonin vuonna 1943 perustama ruotsalainen kello- ja muotikoruketju, joka yli 120 myymälällään on tänä päivänä Skandinavian markkinajohtaja kello- ja muotikorumyynnissä. Liikeideamme ja menestyskonseptimme on muuttaa konservatiivinen kelloala tuottamalla, suunnittelemalla ja markkinoimalla omat laadukkaat kellobrändimme parhaaseen hintaan. Suomen markkinoita olemme haastaneet vuodesta 2011.

Tiesitkö, että myyjämme Ur&Pennillä ovat suora avain menestykseemme!

Nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan energiseen joukkoomme. Haemme 25h/viikkotuntisopimuksella myyjää Helsinkiin kauppakeskus Itikseen.

Myyjänä Ur&Pennillä työskentelet itsenäisesti aktiivisen myynnin parissa. Työ on vuorotyötä, joka sijoittuu kaikille viikonpäiville aamu- sekä iltavuoroille. Myymäläpäällikön oikeana kätenä Ur&Pennillä vastaat myymälän päivittäisestä pyörittämisestä yhdessä myymäläpäällikön kanssa, ja huolehdit, että myymälä on edustava ja konseptin mukainen. Otat vetovastuun myymälästä myymäläpäällikön poissa ollessa ja tuuraat häntä esim. lomien aikana.

Työssäsi vastaat:

- asiakaspalvelusta

- kaupan yleisilmeestä ja varastosta

- kellojen yksinkertaisista huoltotoimenpiteistä

- kassatyöskentelystä

- korvien rei'ityksestä

- lisämyynnistä

- somistamisesta

- tuotetäydennyksistä

- myymälästä myymäläpäällikön poissa ollessa

Etsimme Sinua, jolla on intohimona myyminen ja asiakaspalvelu, ja haluat työskennellä kellojen ja korujen parissa myymälässämme. Olet tiimipelaaja voittaja-asenteella ja haluat luoda täydellisen asiakaspalvelukokemuksen joka kerta. Haluat kasvaa ja kehittää osaamistasi haastamalla itseäsi joka päivä parempaan tulokseen. Haluamme, että sinä, kuten muut tiimipelaajamme koet tuotteidemme myymisen omaksesi. Sinä olet reipas, oma-aloitteinen, joustava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme sinulle osaa nälkäisessä ja iloisessa tiimissä, jonka tavoitteena on muuttaa hyvin konservatiivinen ala. Lisäksi tarjoamme sinulle energisen ketjun ja tekemisen meininkiä, jossa pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi. Kun esimiestehtäviä/-paikkoja vapautuu täytämme paikat aina ensisijaisesti yrityksen sisältä eli tämä on loistava mahdollisuus tulla mukaan Ur&Penn perheeseen ja kasvaa tulevaisuuden myymäläpäälliköksi! Meillä työskentely on nopeatempoista ja vain itse olemme luovuutemme tiellä. Meillä aika ei pysähdy!

Jos olet etsimämme henkilö, hae pian! Pidämme haastatteluita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole ystävällinen ja jätä hakemus PDF tiedostomuodossa.

Viimeinen hakupäivä on 30.09.2024

Nähdään Ur&Pennillä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://uop.link/tyo