Myyjä, S-market Parkano, Parkano, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
PARKANO

Parkanon S-market tekee kauppaa kolmostien läheisyydessä ja kesä on meidän parasta sesonkiaikaa. Meiltä löytyy timanttiset työkaverit ja mahdollisuus olla mukana tekemässä ikimuistoisia kauppakäyntejä meidän ihanille asiakkaille. Meillä on mukava tekemisen meininki.

Haemme S-market Parkanoon

MYYJÄÄ

määräaikaiseen (25 h / vko) perhevapaan sijaisuuteen heinäkuuhun 2025 saakka.

For the applied position proficient Finnish language skills are required.

Toivomme sinulta:
ylpeyttä omasta työstäsi ja tiimipelaamisen taitoa
halua menestyä yhdessä muiden kanssa sekä rohkeutta kohdata haastavampiakin päiviä työssäsi
hyviä vuorovaikutustaitoja
asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä.

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle:
loistavat työkaverit
kattavan perehdytyksen tehtävääsi
innostavan työtehtävän, joissa pääset loistamaan
mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa.Saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaenSuomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset,koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.
Tarja, Sanna ja Jussi kertovat, miksi Pirkanmaan Osuuskauppa on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla osa meidän huippujoukkuetta, niin täytäthän hakemuksen viimeistään torstaina 26.9.2024.Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan ehdokkaan löydytty

Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Johanna Saarinen sähköpostilla johanna.m.saarinen@sok.fi.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijathaastatteluun.Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessajaoikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 220000 asiakasomistajaamme. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-PARKANO/Myyj--S-market-Parkano--Parkano_R-29367-2