Ohjaaja, nuorten vastaanotto Metsälän sijaispooli, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2469,51-2770,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä sote-alan ammattilainen tai alalle juuri valmistuva!

Kaipaako uratarinasi uusia uria tai etsitkö itsellesi sopivaa ja ammatillisesti haastavaa keikkatyötä muun työn tai opiskelun oheen?

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nuorten vastaanotto Metsälän omaan sijaispooliin. Meiltä saat varmasti monipuolisen kosketuksen lastensuojelun työkenttään ja mahdollisuuden uuden oppimiseen!

Haemme nyt ensimmäistä kertaa omaan sijaispooliimme keikkatyöntekijöitä, joilla on mahdollisuus tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia. Käytämme työvuorojen ilmoittamisessa Työviestipalvelua ja siten sinulla on hyvä mahdollisuus sovitella työkeikkoja joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sijaispoolimme on yhteinen Nuorten vastaanotto Metsälän neljälle osastolle. Tällä hetkellä toimimme vielä Herttoniemessä, osoitteessa Niittaajankuja 2 ja Malminkartanossa, osoitteessa Vellikellontie 4A. Lokakuun lopussa muutamme kaikki neljä osastoa uudisrakennukseen Metsälään, osoitteeseen Krämertintie 6.

Palvelumme on erityistason ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja lapset pääsääntöisesti kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastaamme lapsen kokonaisvaltaisesta huolenpidosta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä tavoitteiden mukaisesta työskentelystä. Lyhytaikaisena sijaisena työskentelet yhdessä vakituisen henkilöstömme rinnalla ja olet osa arjen sujumisen turvaamisessa. Vastaat osaltasi myös työn asianmukaisesta dokumentoinnista Apottiin. Lyhytaikaiset sijaisemme eivät toteuta lääkehoitoa eivätkä tee rajoitustoimenpiteitä koskevia päätöksiä.

Keikkalaisena sinut myös perehdytetään meillä tehtävään työhön!

Sijaisen kuukausipalkka kokopäivätyöstä vaihtelee koulutustasosta riippuen 2469,51-2770,48 €/kk. Keikkatyön tuntipalkka lasketaan kuukausipalkasta.

Rekrytoinnin sujuvuuden varmistamiseksi olemme sinuun yhteydessä jo hakuaikana - laitathan siis rohkeasti hakemuksesi tulemaan!

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sote-alan AMK-asteen koulutus, esimerkiksi sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto kuten sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja tai yhteisöpedagogi AMK. Tai vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Huomioimme haussa em. koulutuksien osalta ne opiskelijat, joilla on opintopisteitä vähintään 140, suositus on, että opintojen tulee olla loppuvaiheessa.

Lisäksi huomioimme haussa toisen asteen koulutuksen omaavat hakijat, kuten lähihoitajat. Toisen asteen tutkinnon tulee olla suoritettu kokonaisuudessaan.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja englannin kielen taidosta ja muusta kielitaidosta on myös tehtävässä hyötyä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Meillä ei voi toimia keikkalaisena Helsingin kaupungin kokoaikainen työntekijä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-626-24