Myyjä, Belizia / Samsonite Tripla 15-25h/vko, Henkilöstöpartneri Vertico Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Belizia on matka- , bisnes- ja muotilaukkuihin erikoistunut Samsonite-konserniin kuuluva yritys.Samsonite on maailman johtava matkalaukkujen toimittaja. Vuodesta 1910 Samsonite on valmistanut laadukkaita ja kestäviä matkalaukkuja sekä maailmanmatkaajille että työmatkailijoille. Matkalaukkualalla Samsonite on aina ollut ensimmäisten joukossa keksimässä ja kehittämässä uusia hienoja innovaatioita.

Nyt haemme myyjää Triplan Belizialle.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Viikoittainen työaika on 15-25h/vko.

Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön ja haluat tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista asiakaspalvelua. Olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus onnistuneesta myyntityöstä on eduksi.Jokaisen asiakkaamme kohdalla pyritään parhaimpaan mahdolliseen palvelukokemukseen.

Työvuorot vaihtelevat päivätyöstä, viikonloppu- ja iltatöihin. Päivittäinen työ sisältää mm. aktiivista myyntityötä, tuotteiden esillepanoa, myymälän siisteydestä huolehtimista, ruuhkapiikkejä ja hiljaisia hetkiä. Nautimme kaikista työpäivän vaiheista ja osaamme aktivoida itsemme, tätä edellytämme myös Sinulta. Työvuoroja on kaikkina kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi puhut sujuvasti myös englantia. Muu kielitaito on plussaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja soitamme potentiaalisille hakijoille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vertico.fi/avoimet-tyopaikat/?MEZZALINE_COMPANY=109505&action=vacancy_view&vacancy=20005