Einesosaston vastaava (35-37,5 h/vko) K-Supermark, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme innostunutta myyjää vakituiseen työsuhteeseen K-Supermarket Piffiin.

Piffi on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva ruokakauppa. Työkuvaasi kuuluu eines-lihaosaston hoitaminen: mm. tilausvastuu, valikoiman ja hävikin hallinta sekä myynnin kehittäminen. Tämän lisäksi olet osa Herkkutoritiimiä ja pääset kehittämään sekä ideoimaan kaupan "sydäntä".

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
 - iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta - oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä - kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä - kehittymishalua ja innostusta oppia uutta - suomen ja ruotsin kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää - valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2024.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.10.2024 osoitteeseen elisa.puska@k-supermarket.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/253384/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer