Myyntineuvottelija / Asiakaspalvelija, CAP-Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 12,73€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakaspalvelija, CAP-Autokoulu Lahti

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta?

Haemme Lahden CAP-Autokouluun osaavaa asiakaspalvelijaa toimistotyöhön perhevapaan sijaiseksi osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään 30.9.2025 asti. Työtunteja on viikossa 30-35 h työmäärästä riippuen. Päivittäinen työaika on ma-pe klo 10.00/11.00-17.00

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin kuljettajakoulutusyritys. CAP-Groupiin kuuluu Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu sekä Saksan suurin autokouluketju Rettig. Tavoitteenamme on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla. Olemme edelläkävijä koko toimialan modernisoinnissa.

Asiakaspalvelijana pääset pitämään lankoja käsissäsi ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" -periaatteella. Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluvat mm. autokoulusihteerin työt, kalenterien hallinta, asiakasneuvonta sekä tarjolla olevien tuotteiden myynti. Näiden lisäksi toimit liikenneopettajien tukena arjessa. Työtä tehdään monikanavaisesti, hyödyntäen useampaa järjestelmää yhtäaikaisesti.

Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Toivomme hakijalta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä

- Ahkeruutta, tunnollisuutta ja oma-aloitteisuutta

- Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä (myös etäyhteyksin)

- Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä

- Suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi

- Aiemman asiakaspalvelukokemuksen

- Muiden kielten osaamisen, esim. ruotsi

- Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä

Meillä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Lahden toimipisteellä, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon ja kuntokeskusalennuksia, sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Lähitiimissä työskentelee kanssasi kahdeksan liikenneopettajaa, etätiimissä lisäksi kaksi muuta asiakaspalvelijaa asiakaspalvelupäällikön lisäksi. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimuksen mukainen palkkaus 12,73 € / h.

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi ohessa olevan lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Työ alkaa 9.12.2024. Haku päättyy viimeistään 18.10.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä asiakaspalvelupäällikkö Minna Laineeseen, minna.laine@cap.fi, 041 730 7502

Yritys

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin ja kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan koulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?912db071