Rengashotellin työntekijä, Veli Nopea Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Veli Nopea Oy etsii joukkoonsa ripeää rengashotellin työntekijää syksyn talvirengassesonkiin. Jos sinulla on myönteinen asenne, olet kova tekemään töitä, olet oma-aloitteinen ja omaat korkean työmoraalin, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Odotamme sinulta:
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja
- Oma-aloitteisuutta
- Ennakkoluulotonta ja myönteistä asennetta
- Halua oppia uutta
- Ammattimainen toiminta kaikissa tilanteissa on sinulle itsestäänselvyys

Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii tarkkuutta ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. rengashotellin renkaiden noutoa, kuorman purkua, renkaiden pesua ja myyntivaraston järjestelyä. Rengashotellissa työskentelyä on päivästä riippuen noin 30-40% työajasta. Muu työaika on rengasasentajan työtehtäviä. Rengasasentajan työtehtäviin kuuluvat mm. renkaanvaihdot, rengastyöt, tasapainotukset ja paikkaukset työntekijän osaamistason mukaan. Työtehtävä vaatii C-ajokortin. Koulutamme tehtävään.

Olemme kotimainen perheyritys Espoon Koskelossa Kehä III:n tuntumassa. Myymme renkaita ja vanteita ja teemme rengastöitä sesonkiaikaan maanantaista lauantaihin. Tarjoamme kiireisen sesonkityöpaikan, jossa on taatusti myös hauskaa!

Soita meille numeroon 010 2799 290 tai laita hakemusta tulemaan osoitteeseen myynti@velinopea.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat lokakuun aikana ja kestävät sesongin loppuun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:myynti@velinopea.fi