Trukin kuljettaja, Rekrytointipalvelu Sihti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Trukkikuski Oulu

TYÖTEHTÄVÄT

Oletko trukkikokemusta omaava reipas työntekijä vailla uutta hommaa? Etsimme trukkikuskia työskentelemään asiakasyritykseemme Oulun alueelle kohta alkavaan rengassesonkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät sesongin loppuun asti. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Kunnolliset työvarusteet
-Avaimet ammattitaidon kehittämiseen
-Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa
-Mukavat työkaverit
-Palkkaus TES mukaisesti

EDELLYTÄMME

Työssä eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta. Työ voi olla ajoittain kiireistä ja hetkistä, joten odotamme sinulta kylmähermoisuutta ja rauhallisuutta, mutta myös tehokkuutta. Tärkeä edellytys tehtävässä onnistumiseen on aktiivinen työskentelyote ja se, että olet valmis antamaan parhaan panoksen itsestäsi tiimin hyväksi ja kannat vastuun oman työstäsi.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-Konsultti Kreeta Hurskaiselle numeroon 040 486 3829.

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

Trukkikuski, Trukin kuljettaja, Oulu, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Sihti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=d489fb864e3e54e0b800e232045489cf&jobboardsource=MOL