Markkinointisuunnittelija, Louhos Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Louhos Digital ja tytäryhtiömme Selko Digital työllistävät lähes 30 ihmistä ympäri Suomen, mutta kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Porissa ja pian myös Tampereella. Pyrimme joka päivä yhdessä yli 500 asiakkaamme kanssa rakentamaan yhä parempaa digitaalista maailmaa.

Osaamisemme painottuu kahdelle pääkaistalle: Laadukkaat verkkopalvelut (WordPress) sekä tuloksellinen digimarkkinointi. Tarjoamme palveluitamme pääsääntöisesti PK-yrityksille.

Tavoitteenamme ja visionamme on olla Suomen halutuin kokonaisvaltaisen digitaalisen markkinoinnin kumppani. Liiketoiminnallisten tavoitteiden lisäksi Louhos Digitalin missio on pyrkiä toiminnallaan vaikuttamaan yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin.
Yrityskulttuurimme tärkeimpiä palasia on vastuullisuus. Uskomme, että vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa. Arvoistamme johdetun yhteisöllisyyden lisääminen sekä yksinäisyyden nujertaminen ovat meidän tapamme tukea yhteiskuntaa. Olemme tehneet viime vuosina runsaasti yhteiskuntavastuullista työtä, mm. Mielenterveyden keskusliiton, Turun Seudun vanhustuki ry:n ja Tukenasi ry:n kanssa.

CUSTOMER SUCCESS MANAGER / NEW BUSINESS MANAGER

Etsimme energistä ja oppimishaluista uutta digimarkkinoinnin ja myynnin taitavaa osaajaa mahtavaan porukkaamme. Tehtävässä pääset uppoutumaan asiakastyön pariin, tarjoten Louhoksen laadukkaita verkkopalveluita sekä tuloksellisen digimarkkinoinnin ratkaisuja PK-yrityksille.
Arvostamme mikäli sinulla on kokemusta digimarkkinoinnista ja verkkosivujen kehittämisestä, jotta pääset nopeasti kärryille siitä millaisia palvelukokonaisuuksia voimme asiakkaille tarjota. Emme odota valmista osaajaa ja tärkeintä onkin asenteesi, vahva into oppia ja aito halu auttaa asiakkaita.

Tehtävässä hyödyt ehdottomasti mikäli sinulla on taustaa B2B-myynnin parista. Roolissasi on tarkoitus painottua olemassa olevien asiakkuuksiemme hoito ja näkemyksellinen lisämyynti nykyasiakkaille, mutta pidämme aina oven auki myös aktiivisille uusien asiakkaiden hankkijoille - uusmyyntikokemuksesta ja -näytöistä on joka tapauksessa iso hyöty.

Tarjoamme sinulle innostavan ja rennon työympäristön. Voit työskennellä joko Porin, Turun tai Tampereen toimistollamme. Toivomme, että viihdyt toimistolla etenkin aluksi enemmän, jotta pääset osaksi tiimihenkeämme ja kulttuuriamme. Työssä pärjää hyvällä suomen kielen taidolla ja englanti (sekä ruotsi) on lisäplussa.

KASVA TEHTÄVÄÄN FUTURE BUSINESS TALENT REKRYKOULUTUKSEN KAUTTA

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-v-suomi-pirkanmaa-satakunta

Haku päättyy 30.9.2024, mutta mukaan kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

1.Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722924 ja varmista, että työnhakusi on voimassa.
2.Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään: https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja: Julia Räty puh. +358 50 308 6614, julia.raty@talentgate.fi
Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Satakunnan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148