Markkinointisuunnittelija, Porin Laatuvaraosa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Motormarket (Porin Laatuvaraosa Oy)

"3000 neliömetriä liiketilaa täynnä tuhansia tuotteita, toistakymmentä kilometriä varastohyllyä, joiden välissä pinkomisesta kertyy vähintään 15 000 askelta per päivä,varastossa reilut 65 000 tuotetta, varaosat yli 1000 automalliin, tuhatpäin tyytyväisiä asiakkaita, parikymmentä työntekijää valmiina palvelemaan, asiantuntijuutta & ammattitaitoa jo vuodesta 1979."

Porin MotorMarket on pitkänlinjan porilainen perheyritys - olemme toimineet varaosien ykköspaikkana jo vuodesta 1979 lähtien. Yrityksen pitkä kokemus alalla on asiakkaiden etu. Motormarketin tavoitteena on aina palvella asiakasta laadukkailla ja oikeilla osilla.

MotorMarketin merkittävin asiakasryhmä on yritysasiakkaat. Vuosien varrella jatkuvasti kasvanut asiakaskuntamme kertoo siitä että yritykset luottavat palveluumme ja varmaan toimitukseen. Kehitämme jatkuvasti palveluamme. Olemme nopea ja varma toimittaja. Koulutamme henkilökuntaamme, jotta pystymme vastaamaan nykyaikaisiin haasteisiin ja pysymme ajan hermolla. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä nyt ja tulevaisuudessa.

Porin Puinnintiellä sijaitsevan myymälämme tuotevalikoima on monipuolinen ja varastomme laaja ja kattava. Laajennamme ja syvennämme valikoimaamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti.

VERKKOKAUPAN SISÄLLÖNTUOTTAJA

Oletko some-intoilija, joka osaa luoda inspiroivaa sisältöä ja vetäviä videoita? Innostutko ajatuksesta verkkokaupan kanssa työskentelystä sekä työilmapiiristä, jossa huumori kukkii ja päivät kuluvat nopeasti? Jos vastasit kyllä, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!
Verkkokaupan sisällöntuottajana pääset luomaan sisältöä erityisesti TikTokiin ja YouTubeen, mutta myös Instagramiin ja Facebookiin. Työtehtäviisi kuuluu myös vetävien tuoteselostusten laatiminen, tuotesisältöjen hallinta Excelissä sekä niiden vieminen verkkokauppaan. On siis tärkeää, että hallitset videoiden muokkauksen/käsittelyn sekä Excelin käytön.

Arvostamme kykyä tarttua toimeen sekä halua jatkuvasti oppia ja kehittyä. Ymmärrät, että meillä jokainen päivä on erilainen ja kykenet mukautumaan nopeasti vaihtuviin tehtäviin. Olet luova ja iloinen tyyppi, jota myös kiinnostaa alamme - on iso plus, jos sinulla on harrastuneisuutta, osaamista tai kokemusta autoista, asuntoautoista, varaosista ja/tai työkaluista. Töitä teemme paikan päällä toimistollamme Puinnintiellä.

Me tarjoamme sinulle paikan rennossa ja iloisessa tiimissämme sekä mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa sisällöntuotannon ja verkkokaupan maailmassa. Jos tämä kuulostaa sinulta, odotamme innolla, että kuulemme sinusta lisää!

KASVA TEHTÄVÄÄN FUTURE BUSINESS TALENT REKRYKOULUTUKSEN KAUTTA

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-v-suomi-pirkanmaa-satakunta

Haku päättyy 30.9.2024, mutta mukaan kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

1.Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722924 ja varmista, että työnhakusi on voimassa.
2.Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään: https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja: Julia Räty puh. +358 50 308 6614, julia.raty@talentgate.fi
Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Satakunnan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148.