Nosturi- sekä vaihtolavakuljettajia, pk-seudulle, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudun ajoihin:

NOSTURI- JA/TAI VAIHTOLAVAKULJETTAJIA

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, ja pääset työskentelemään kuljetustehtävissä erilaisissa ympäristöissä. Lisäksi työhön sisältyy asiakaspalvelua. Voit olla jo kokenut konkari tai uusi oppimishaluinen tulokas alalle. Kuitenkin katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vaihtolava-autoista ja nosturiautojen lisälaitteiden käytöstä (mm. kourista, pyörittäjistä ja kahmareista).

Tehtävä on kokoaikainen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä, vähintään C-korttia sekä työturvallisuuskorttia. Olet palvelualtis, toimit rehdisti ja vastuullisesti, etkä hätkähdä työn ajoittaista hektisyyttä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Työ sisältää asiakaspalvelua, joten työssä vaaditaan hyvää suomen kielen osaamista. Arvostamme haluasi kehittyä alalla.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi pohjautuu AKT TES:iin, minimi alk. 15,16 €/h.
     Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöpalvelu Heimon kanssa.
     Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työpaikkaan.
     Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön täyden tuen.
     Me Heimolla välitämme työntekijöistämme ja olemme apuna työsuhdeasioissa! Saat meihin yhteyden, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä, mistä haluaisit keskustella kanssamme.

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Tommi Seljas vastaa kysymyksiisi mielellään arkipäivisin klo 8 -16 välillä. Soittele tai laita viestiä - Tommin tavoitat numerosta 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

HEIMOTARINA

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hpheimo.fi/tyopaikkailmoitus-36853548