Kulttuurituottaja, Kulttuurin kummilapset -toimin, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 3314,80€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kulttuurialan ammattilainen, jolla on intoa koordinoida ja kehittää Kulttuurin kummilapset -toimintaa? Haemme Kulttuurin kummilapset -toiminnan kulttuurituottajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen.

Kulttuurin kummilapset on maksuton kulttuuripalvelu helsinkiläisille lapsiperheille. Jokaisella vuodesta 2020 alkaen syntyneellä helsinkiläisellä lapsella on kummina oma kulttuuritoimija, joka kutsuu lapsen joka vuosi vähintään kahteen kulttuuritapahtumaan.

Kulttuurin kummilapset -toiminnan kulttuurituottajana tuet toiminnassa mukana olevia taide- ja kulttuuritoimijoita yhteisessä tuotantojen suunnittelussa, tilavarauksissa ja viestinnässä. Tehtävääsi kuuluu myös Kulttuurin kummilapset -verkkoalustan jatkuva kehittäminen tuoteomistajan roolissa. Tuoteomistajuuteen kuuluu myös admin-puolen hallinnointi. Tuottajana vahvistat kummitoimijoiden välistä tiedonkulkua ja osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen liittyvien tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen sekä kummiperheiden asiakaspalveluun.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tehtävässä keskeistä on kyky suunnitella ja organisoida pitkäjänteisiä projekteja ja prosesseja sekä ymmärrys digitaalisista alustoista ja niiden kehittämisestä. Scrum-projektinhallintamenetelmän tuntemuksesta on etua tehtävän hoitamisessa.

Luemme eduksi kokemuksen verkostomaisesta työskentelystä ja projektiosaamisesta. Lastenkulttuurikentän tuntemus on tehtävässä toimimisessa eduksi.

Kulttuurin kummilasten kulttuurituottajana pääset käyttämään esiintymis- ja vuorovaikutustaitojasi, joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn innostavassa työympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-01-16-24