Maanrakennustyöntekijä, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun! Asiakasyrityksemme tarjoaa palveluitaan monipuolisesti maanrakentamieen liittyen ja heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Varsinais-Suomi.

Tehtävässä tulet toimimaan maanrakennustehtävien parissa esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia kuten putkittamiset. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turun seudulla, mutta aika ajoin käydään kauempanakin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
- Paineensietokykyä, tarkkaavaisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.
- Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai vähintään alaan liittyvää koulutusta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kyllä tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Edellytämme hakijalta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen asemapaikan sijainnin vuoksi.
- Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä rehti ja reipas työskentelyote.

Työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20529

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta