CE-kuljettaja Nurmijärvelle, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme kokenutta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa liukuvaan vuoroon, joka alkaa aamulla klo 3-6 välillä, vuoron kesto on n. 8-10h, työtä tehdään välillä myös iltavuoroissa.

Tehtävässä ajetaan viljaa ja lannoitteita ja ajot tapahtuvat Etelä-Suomen alueella. Työssä korostuu joustava ja suoraselkäinen asenne töihin sekä auton käsittelytaito. Sujuva suomen kielen taito on ehdoton tässä työtehtävässä pärjätäksesi. Aiempi kokemus viljan ja lannoitteiden ajosta on eduksesi tähän työtehtävään.

Työssä vaaditaan voimassa olevat CE-kortti, ammattipätevyys ja kuljettajakortti + kappaletavara ADR. Olethan ahkera, oma-aloitteinen ja pystyt sitoutumaan joustavasti työvuoroihin. Laita hakemus tulemaan pikaisesti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä: https://duolog.fi/tyonhakija/

Duolog Oy on erikoistunut rekrytoimaan henkilöstöä erilaisiin logistiikan ja tuotannon tehtäviin valtakunnallisesti. Palkkaamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti ammattikuljettajia, varasto- ja terminaalihenkilöstöä, hyllyttäjiä sekä tuotannon työntekijöitä. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yritys, siksi myös turvallinen työnantaja ja yhteistyökumppani.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon.

#kuljetusala #logistiikka #kuljettaja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4977764-ce-kuljettaja-nurmijarvelle