Kodinkoneiden B2B myyntitehtävä, Suomen Kodinkonetukku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko myyntityön ammattilainen, jolla on silmää myös markkinoinnille? Etsimme innostunutta ja yrittäjähenkistä myynnin ammattilaista pieneen tiimiimme kodinkoneita maahantuovaan perheyritykseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Helkama Kodinkoneet Oy on pieni suomalainen perheyritys. Historiamme ulottuu vuoteen 1905, jolloin Helkaman suvun liiketoiminta on alkanut polkupyöräkaupalla, josta se on sittemmin laajentunut muille teollisuudenaloille maahantuontiin ja valmistukseen. Kodinkoneliiketoiminnassa Helkama on ollut mukana 1950-luvulta alkaen. Vahvistamme jalansijaamme suomalaisessa kodinkonemarkkinassa kunnianhimoisilla kasvutavoitteilla seuraaville vuosille.

Työtehtävät:

Tehtävässä pääpaino on myynnissä, mutta toimenkuvaan sisältyy myös monipuolisia markkinointitehtäviä.
Työhön kuuluu muun muassa:

-Myynti ja asiakassuhteiden hoito: vastuullasi on osa asiakaskunnastamme, joka koostuu jälleenmyyjistä ympäri Suomea. Tehtäviisi kuuluvat asiakaskäynnit ja matkustaminen Suomessa, sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Vastuullasi olevat asiakkaat painottuvat Länsi-Suomen alueelle aina Pohjois-Pohjanmaata myöten.

-Markkinointi: osallistut tuote- ja markkinointimateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi hoidat yrityksemme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, osin yhteistyössä mainostoimiston kanssa.

Odotamme sinulta:

-Vahvaa kokemusta myynnistä, erityisesti B2B-ympäristössä.

-Kokemusta ja jonkinasteista innostusta markkinointitehtävistä ja sosiaalisen median käytöstä markkinointikanavana.

-Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

-Itsenäistä työotetta ja valmiutta matkustaa Suomessa. Ajokortti on edellytys tehtävässä toimimiselle.

-Kokemus kodinkonealasta katsotaan merkittäväksi eduksi.

-Osa asiakkaistasi on ruotsinkielisiä, joten sujuvasta ruotsin kielen taidosta on apua tehtävän hoitamisessa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme:

-Monipuoliset työtehtävät: vaikka työskentelet ensisijaisesti myynnin ja markkinoinnin parissa, pääset hoitamaan myös muita kodinkoneiden maahantuontiin liittyviä tehtäviä yksin ja yhdessä tiimimme kanssa.

-Joustavat työmahdollisuudet: työtä tehdään pääosin Helsingin toimistollamme Lauttasaaressa, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä joustavasti myös etätöitä. Asiakaskäyntien aikatauluja pääset suunnittelemaan varsin itsenäisesti, oman aikataulusi ja asiakaskäyntien tarpeen mukaan.

-Pienen perheyrityksen tiivis työyhteisö: pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa yhteistyö ja avoimuus ovat tärkeitä arvoja. Meillä on matala hierarkia, ja kaikki onnistumiset ovat koko tiimin yhteisiä.

-Kilpailukykyisen palkan, laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden puhelin- ja lounasetuun.

Mikäli edellä kuvattu toimenkuva ei kuulostanut juuri sinulta, niin olethan huomannut myös toisen auki olevan työtehtävämme: https://www.helkamakodinkoneet.fi/avoimet-tyopaikat

Hakeminen:

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@helkamakodinkoneet.fi viimeistään 2.10.2024.

Otsikoi viestisi: Hakemus myyntitehtävään sekä oma nimesi.

Teemme valinnat haastatteluihin vasta hakuajan päätyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuussa 2024 tai tammikuussa 2025.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä antaa:

Eero Talvela, +358 40 810 5100
Soittoajat ke 18.9. klo 11-13

Matti Ukkonen, +358 44 038 5316
Soittoajat ma 23.9. klo 12-15 / ma 30.9. klo 12-15

Ota yhteyttä:
rekrytointi@helkamakodinkoneet.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.helkamakodinkoneet.fi/avoimet-tyopaikat