Logistiikkatyöntekijäksi keräilytehtäviin, Oy KWH Freeze Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viihdytkö reippaissa ja itsenäisissä varastotehtävissä? Miltä kuulostaisi logistiikkatyö pakkasympäristössä, jossa voit omalla suoriutumisellasi vaikuttaa ansiotasoon?

Etsimme nyt asiakkaallemme KWH Freezelle Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon äänikeräilijöitä pakkasympäristöön (lämpötila noin -23 astetta). Pääsääntöiseen työnkuvaan kuuluu pakaste-elintarvikkeiden puheohjattua keräilyä, mutta myös muita tehtäviä tehdään tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6-22 välille, mutta mahdollisuus myös yövuoroon 22-06 on olemassa. Työvuorojen aloitus- ja lopetusajoissa on myös pieni joustovaran mahdollisuus, jotta työmatkaliikenne olisi sujuvaa. Tarjolla oleva tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Määräaikaisuuksien kestot tarkentuvat rekrytointiprosessin edetessä, johtuen uuden toiminnan aloittamisesta, mutta toivomme sitoutumista vähintään 8 kuukauden ajaksi. Toiminnan vakiinnuttua mahdollisuuksia myös pitkään työsuhteeseen.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä tietysti pakkasen kestävää hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Isoksi eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa varastotyökokemusta, erityisesti keräilytehtävistä.

Kaikille työntekijöille tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (koostuu kaupan TES:n vaativuusluokitus Logistiikka B (palkkaryhmä B) perustuntipalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä sekä suoritelisästä. Tämän lisäksi työsuhde-etuna on yrityksen kuntosalin ja tatamin käyttö. Järjestämme työhön kattavan perehdytyksen, jossa tukenasi on ammattitaitoiset työkaverit. Aloituksia tehtävään sovitaan porrastetusti aina marraskuusta ensi vuoden alkuun saakka.

Kuulostiko hyvältä? Jätäthän siinä tapauksessa hakemuksesi mahdollisimman pian sekä kerro samalla, milloin pystyisit työt aloittamaan. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e3d35325c47c001e81c559